Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 3. januar 2015

Velkommen? 2015!

I årets første brugleblogg så må det være lov til å si at jeg har blitt full!

ingen nye overaskelser der altså.

Det var veldig morsomt å komme til docile der 90% av alle fulgte med på dartkampen mellom to tjukkasser..

Alle veit jo at man kaster bedre jo tjukkere man er. Litt sånn anti-idrett rett og slett. Neida. Joda. Neida

Folk som kaster dart har et utrolig godt øye for detaljer og konsentrasjon og da får de faktisk lov til å se ut akkurat som de vil. Jeg har ikke noe annet enn respekt å melde for disse folka som faktisk er bedre enn de fleste andre i {din idrett her}

Var mætti kos med mange artige folk ute i dag. Jeg begynner på Nellie jeg.

Even sto i baren og kjeda seg, men hadde allikevel smilet på lur. Jeg fikk hilse på Wilhelm og dama som hadde bursdag. (Wilhelm altså) Han er faktisk året eldre enn meg så han har lov til å har 20000 katter, 324 bikkjer og bo oppi skogen.

Erik kom på jobb da Åsmund og Espen gikk tilbake til docile, så jeg gikk etter dem.

På Dåsa så var det som sagt omtrent bare dartfolk som fulgte med på VM i dart. Det var en spennende kamp i dag! Det var faktisk det. lle skjønte hvem Anne (uten bindestrek) Mari (uten e) vheia på, for hu er jo litt høylytt da...

Ivar var ikke full i det hele tatt og Viveka syntes at alle som var der var skikkelig trivelig. Det eneste hu mangla var ei åpningstid som kunne vare i 5 timer til.

Jeg gikk hjem når folk (leses: Åsmund, begynte å surkle vaniljesause gjennom håret sitt)

Jeg fikk aldri helt med meg at det var fredag i dag da men. Tror at alle har gått litt skoa av seg der.

Uansett så er det hvisstnok lørdag i morgen, men da tviler jeg på at jeg skal ut. Tross alt julebord på søndag, og dartfinale.


Talast på Hedemarken!

Edit: Jeg skrevde visst ger om dagen også jeg. Årets ander da. Hvem bryr seg liksom!

torsdag 1. januar 2015

PANG! sa bikkja!

Nyttårsaften. Sjølveste bestefaren av aftener!

Klart vi feira, akkurat som du!

Jeg våkna altfor tidlig i dag og så at en kompis, la oss kalle han John, hadde begynt å mekke bolekylling.
Så på en filmsnutt han hadde lagt ut av all maten som skulle fortæres, men ettersom dette var altfor mange timer til jeg skulle få del i målitdet, så sovna jeg igjen.

Det neste jeg husker er at jeg våkne med en himmelsk duft i nesa og trodde jeg allerede var på plass rundt spisebordet. Det var jo selvfølgelig feil. Klokka var bare 4'ish og laget jeg var invitert til begynte ikke før 7.

Klarte å dra meg på butikken for å få tak i øl til gildet og dro til Runar til riktig tid.

Der var vi en del gode venner som spiste opp maten som John, Hein og Runar hadde lagd i stand.
Maten var dritgod selvom jeg (og Hanne) hadde tette neser. Jeg går ut i fra at det luktet herlig! Akkurat slik jeg hadde drømt om.

Vi spiste, ble feite, noen knapper ble igjen og så gikk vi på lukket lag der vi skulle være gamliser og bare kose oss med spill. Vi klarte jo det på en måte, før alle plutselig skulle skyte hundrelappene sine opp i været. (Noe som forsåvidt var enda mer bortkastet enn vanlig i år mtp tåke og dårlig vær)

Vi følte oss stas som ikke hadde brukt ei krone på pengesluket og stakk på Nellie der vi traff enda bedre folk! Det var både Osloramp, Hadelendinger og folk som har bodd store deler av livet sitt i en kjeller i Gent.

Jeg føler at jeg hopper over mye av kvelden, men det er bare fordi at jeg var gladfull. (jeg glemte å gjøre opp kortet mitt forresten Steven)

Hadde nachtspiel der selveste Gauterull fant det for godt å komme innom. Alltid trivelig med enda en skjeggete kar.

Jørgen og Marit var der også. Marit er veldig god til å danse, noe som Jørgen ikke er. Anne-Mari dro storeslem og fikk med seg mætt kokka hjemmatt.

John lærte seg at det ikke er så lett å røyke el-sigaretter som det ser ut som, og plutselig var klokka halv seks.

Jeg hadde en utrolig bra dag med middag, drikke og gode venner.

Så våknet jeg. Det hadde bare vært en drøm. The End.

tirsdag 30. desember 2014

Intet nytt fra Hedmarken.

Oh hay!

Trudde ikke vi skulle sees igjen så tidlig, lille Heidi min. (Ja bloggen min i dag heter Heidi)

Aner ikke hva jeg skal si til deg. Jeg er veldig fornøyd med dagens runde.

Var først på bezsøk på Docile og traff Viveka og andre. Der var det VM i darts og det er jo faktisk mer spennende enn det det høres ut som.

Mange artige og gode venner kom innom men når matchen var ferdig så syntes jeg at jeg måtte gå.

Rakk å søle ned en øl både på Viveka's telefon og selveste EDB automaten til docilenn. Det beklager jeg veldig sterkt. Så sterkt: <--------------------------------> og litt til

Hovedsaken er at Viveka har en telefon som virker (og jeg er lei meg på ordentlig altså!)

Bikka innom en tur på nellie der Audun spilte for en del folk jeg ikke anet hvem var, så jeg dro videre på Seb's.

Blakk som jeg var så var det jo trivelig der ettersom Roar jobba og forbarma seg over meg. Så jo ikke all verdens kjentfolk der heller, men har man fått en øl så sitter man!

Etter ei lita stund så kom det jo noen man kjente og det er jo alltids artig å snakke med pedofile røvere fra Gent. Nå er'n jo ikke pedofil på ordentlig, men han er den nærmeste geografisk jeg kjenner. (Har hørt rykter om at han har en utrolig diger kuk også)

En svenske var jo der også. Og for en svenske. Han mente at Cock Sparrer var et nazi band, så det var jo en samtale der.

Etter en del frem og tilbake med både Ebba Grön og Ultima Thule, så fant vi ut av hva som var hva. (Tror faktisk vi var innom Dia Psalma også)

I digress...

Uansett så hadde jeg det veldig bra  ettersom jeg fikk prata med folk og fe i alle leire. Og det som er best i hele verden er at du lærer noe hele vegen!

Ja. DU lærer noe av de folka jeg prater med.

Dette er på en måte avsluttningen i dag og jeg aner ikke hvordan jeg skal si at du gjerne kan donere en slant til meg slik at jeg kan drikke. Men trykk gjerne på paypal linken oppi hernå så kanskje det ordner seg. (Legg gjerne merke til at det ikke er noe reklame på denna bloggen ettersom Google hater meg)



(med forbehold om skrivefeil og endringer i prisliste.)

søndag 28. desember 2014

En saftig utblåsning. (Egentlig ikke)

Nå husker jeg hvorfor jeg la ned bloggen. Det er fordi det er altfor mange gode historier og altfor dumme folk ute.

I dag er jeg nok en gang av de dumme og fulle, så jeg skriver litt lell.''Jeg skriver så fort det ramler ned i huet mitt og så ttrykke jeg send. Slik som i gamle dager vil jeg tro.

Å være ute på en 3. dag er jo litt speiellt. Nei det er ikke det i det hele tatt. Det er litt rart for folk som går ut hele året, og kun spesielt for de som ikke gjør det. Nå må jeg slutte å stave spesielt, usikker på om det er en eller to l' er der. Også slike ting over noe.

Fuck it. Har bestemt meg for at denne går ut uansett.

Det eneste som har foarandra seg de siste 20 åra i romjula er faktisk folka. Ikke oppførselen. Jeg begynner å skjønne at jeg er en gammal gris mens de som går ut og skal ha det fett blir yngre og yngre.

Dett sier nok mere om meg som nekter å gi slipp, men jeg tror også det sier litt om de nye. Det gikk veldig bra i dag på de plassene jeg var på når det gjelder bråk o sånn.

Men jeg merker en merkbar.. ventlitt..

Men jeg merker at stemninga er ikke den samme som før i tida.

Til og med denna bloggen her har forandra seg. Er det fordi jeg har blitt eldre, eller er det fordi at folk har blitt yngre?.

Jeg trengte bare å kaste ett syn på den setningen for å skjønne greia. Jepp. Full!

Skulle ønske at jeg kunne ha sagt at folk i dag ikke klarer å te seg, men neida. I dag var det jeg som måtte melde pass mens de andre var eksemplariske. Kanskje det er dette som signaliserer et generasjonskift, eller er det bare meg? Jeg aner ikke.

Jeg begynte denne bloggen for å vise hva fulle folk gjør ute. Nå har det på en måte abre blitt til hvordan en kar som var vant til å drikke har dratt på åra.

Jeg legger også merke til at jeg konsekvent lager et nytt avsnitt for hver andre setning.

Eller noe sånt.

Ok. Jeg driter i det. La oss få litt av den gamle brugleblåggen tilbake.

Alt du har lest hittil er min usensorete fotballfrue, nellie-sofie, botox i kjæften, skal ta reklame for det det er verdt blogg....

Kom ut i dag og begynte løpet på Docile der Åsmund sedvanlig holdt fortet. Det var stille og rolig og vi prata godt sammen mens vi så på vm i darts.

Etter to øl der så stakk jeg på nellie der DJ Strangefruit spilte og koste meg. Gikk på dass og plutselig så var det mæti folk der. Jeg visste jo om at Fuel spilte på Sportsbaren, og at noe skjedde på Gregers, men det var nå engang 3.dje dagen og jeg skulle på nellie.

Pål spilte bra han og folk kom. Oh man. Folk kom. Tilslutt så ble det rett og slett for mye for meg så jeg gikk på Sebs.

Jørgen møter meg i døra, blid og trivelig soma lltid.

Traff der på noen som synes det er greit å ta plassen min og i dag var det greit (Nei Anne-Mari, ikke deg)

Ble der resten av kvelden og syntes det var greit selv om det var en del folk der.

Traff på noen damer som jeg seriøst er nødt til å diskutere Rudolph Steiner med. Klarte ikke i dag. Var litt for full til å klare å bygge to setninger som funker mot disse damene. Men er klar en annen dag.

Så gikk jeg hjem.

Nå er jeg hjemme og tenkte for meg sjøl at hvorfor i all verden skal jeg ikke skrive om det meste som har skjedd i dag? Jeg prøvde å gjøre det uten redigerering.

Dette over her er ikke langt på nær alt som skjedde, men jeg har vært full, mulig jeg husker feil osv. Det er uansett i store hovedtrekk det jeg husker.

Og helt på tampen så må jeg som en blogger bare si at det som fotballfrue og knulledukka har gjort mot bloggmiljøet er utilgivelig! Har ikke sovet jeg siden det kom for en dag!

PS! Jeg får ikke reklame inntekter og ord delings feil, så bare spytt inn på paypalen min!