Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

torsdag 21. juli 2011

20.07.11

Jada. I dag var det veldig bra å høre på alle de rare menneskene som kom hit.
Mætti folk både på Nellie og Seb's.

Jeg ble småkåt på en del av de som var på Seb's men det var etter at jeg var ferdig med pilene på Nellie.

Tror Erik vant med en Roar på nummer to. Jeg slo ihvertfall Yrjan over 3.dje plassen slik at Marianne kom etter meg. Alle var enige om at det var en bra dag når alt kommer til alt.
På Nellie var det mange gode personer bortsett fra de jeg har sagt. Steven var der også.

På Seb's i dag så var det de samme gamle idiotene som ikke ville ha seg i meg.

Hein gjode en finfin jobb i baren og klarte seg uten dørvakt, men det var bare forsi en del stamgjester kom innom. Mener ikke å si at han ikke kan gjøre jobben sin men mer at han koser seg når han kjenner alle.

Hvis man først skal være ærlig så våknet jeg tidlig. Ble med på pressevisning for å gi dere (ja dekk som leser her) et heads up med filmer som kommer.

Horrible Bosses var den første filmen vi så, og den var jævlig bra! Mye humor som du ikke går glipp av med å se sammen med fruen eller duden.

Den andre var Hjelp vi er i filmbransjen. Litt oppskrytt men alikevel veldig sebar. Artig til tider. Dårlig på slutten.

Den trdje filmen vare en artsyfartsy film (synes jeg) som antagelig får en Oscar pga hovedrolleinnehaveren men som er kjedelig.

tirsdag 19. juli 2011

abcd

I dag så begynte dagen veldig bra men seint på Nellie. Steven hadde full  kontroll helt til idiotene kom rundt halv tolv. Vi koste oss masse når det ikke var så mange der, men etter ei stund så ble det vel mange bleike, feite lavpanna idioter med blommer i håret.

En kompis satt igjen ute veldig lenge før han skjønte at det var kun han og to fine damer. (Håper jeg ikke bruker så lang tid på å finne ut det hvis det noen gang skjer meg)

Spilte litt billiard der jeg dret på draget og tapte som vanlig. Prøvde meg også på dart der jeg også bæsja på leggen (mer uvanlig)

Da det stengte dro jeg på nach, der jeg ble lovet alt mulig anna enn pulings. Så takk Anne Mari (ja der fikk du navnet ditt i bloggen)

Sjekk forresten ut "logreblog.no" hvis det ble noe av det :)

I morgen er det nokk en dag som jeg har tenkt å glemme, men jeg kan da ihvertfall våkne opp til å lure på hva faan jeg skreiv her.

søndag 17. juli 2011

Kan ikke skjønne at jeg MÅ ha overskrift hele tida!

Begynte dagen ganske elegant med grikling hos en kompis der dama var borte, så vi slapp det sølet med salat og slik. Drakk øl og røkte mens vi jugde. Sommer vettu.


Kom på Seb's rundt halv elleve (noe som er i seneste laget) og jugde litt mer mens vi ble småvakre på øl og "akkehvitt" som dom kaller det. Så forresten en tynn utgave av Hank Von Helvete der. Mulig han har begynt med herion igjen. Hva veit jeg!

Folka bak baren fikk kjørt seg endel ettersom det tydeligvis var mye nye folk innom som bare har vært på feil side av byen.

En kommentar jeg husker: "Fy faan, nå har jeg stått i kø lenge. Kan de ikke lage slik ølkø her da?" Duden hadde stått kanskje i 2 minutter med stinn brakke og ser seg rundt på alle andre i baren. Jeg spør han høflig om han har sett seg rundt, hvorpå han svarer glatt "Jammen det er jo bare meg jeg skal kjøpe til!"

Men helt seriøst. ALLE savner stallgården. Trenger ikke opphopet av idioter på andre siden!

Håper alle andre har hatt det bra i dag også, bortsett fra de heldige som er på Slottsfjell. Hater dekk ikke. Er bare mætt misunnelig. Go and die in a horrible fire!!

Det som følger skreiv jeg først fordi det var det som møtte meg når jeg kom hjem. Enjoy!

Du veit det er altfor seint når du kommer hjem klokka 5 om natta, og ei dame henger ut fra vinduet og observerer Rimiposen og dertil skriker: "Hei hvor har du fått kjøpt mat henn nå?" Lite visste hu at posen inneholdt en industridassrull, kammabrød og en pose med ris for å tærke telefonen! Skulle vært der og pult jeg tror jeg for skarp kniv i skuffen var det faan ikke!