Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

fredag 9. januar 2015

En allright kveld med gode venner.

Herregud så hedlige dere er.

Gang på gang så drikker jeg meg driting og bare skriver det som faller meg ut mens dere bare ler og ler.

Husk på at jeg ikke kan gjøre dette kveld etter kveld fordi at det koster penger. Neste gang du ler av bloggen min, så gi meg mætti penger! Alt du donerer til meg går rett til drikkefondet mitt. Ikke ei jævla krone går til fattige barn i Afrika, folk som kjemper for ytringsfrihet, folk som har det vondt eller andre som aldri har fått pult! Neida. Alt du gir til meg går 100% til meg. Slik at jeg kan drikke og forklare hva slags idiot du er.

Adsense kutta me ut pga akkurat dette, så derfor oppfordrer jeg dere til å gi meg penger. TIL MEG!

Har du lyst til å gi til de i nød så gjør det for faan. Jeg skjuler meg ikke bak en dritt. Alt dere gir til meg går til spill og alkohol. (Jeg synes faktisk jeg er mer real enn 90% av andre bloggere)

I dag så var jeg på Nellie først. Der jobba Jon som var like kje som meg når det gjelder ærlig dagsverk.

Gikk på Seb's etterpå der Roar holdt i gang fortet. Roar er veldig bra. Han er det den ariske rase har venta på lenge. Høy, blond og en veldig fin figur å se på. Alt han mangler er det ariske prisnippet. DVS. Tanketomhet.

Roar klarer å skille mellom religion og folkeslag. Det er nok derfor han og Hein er venner.

Uansett så spilte vi kort i dag. Vi var Runar, Marianne, Jørgen og meg. Vi spilte Cards against humanity.

Har aldri hatt det så morsomt jeg.

Jeg begynte dagen i dag med å våkne på sofaen og stakk innom Minecraft (Joda, du kan spille minecraft i en alder av 40+) før jeg fant ut at jeg var litt tørst. Tok meg en tur ut og etter en pitstop på Nellie, så havna jeg på Seb's.

Alle andreklassinger i hele verden, bare at på Høgskole i Hamar skulle på pub i dag. Og det morsomste var at noen vi ikke ante hvem var hadde med seg akkurat det samme spillet. Nemlig Cards against Humanity.

Jeg ble aldri helt søplefull i dag pga av det jævla spillet. Kanskje likegreit, men det er verdt å nevne.

Så med andre ord, og for å oppsummere... Intet nytt over/under stolen.

onsdag 7. januar 2015

I hvertfall ikke full!

Jeg har vært ute i dag og hatt en utrolig bra kveld.

Kom på pubben og snakka med Roar og forklarte han hva som skjedde på julebordet. Han jobba og tok det hele som en mann.

Etterhvert så snakka jeg også med andre som var greie. U ansett så er jo ikke de jeg ser på pubben like bra som de jeg velger å snakke med selv, men det er jpo greit.

Prata med en god del folk som enten kjenner seg igjen eller ikke. Det spiller for så vidt ingen rolle. De jeg kjenner og liker var der og det er det viktigste. Trenger ikke snakke med de hver dag uansett. De er der.

Noen spør meg hvordan de kan bli kjent med meg (Ja jeg veit, det høres teit ut, men det er faktisk bare å være der, la være å være plagsom. Sitt ved siden av meg, ha digre pupper, vær ei dame og oppfør deg!)

Neida. Seriøst...

Hvis du er en kar så har jeg forsåvidt mange venner så hvis du skal bli vennen min (uvisst hvorfor) så må du nok jobbe for det. Jeg liker deg hvis du ikke prøver, og har noe fornuftig å si. Herregud så teit dette er å si, men allikevel så er det faktisk nødvendig.

Jeg blir veldig fort oppgitt over folk som bare "har lest bloggen" og tror det er meg. Jepp... Jeg hater deg! Neste gang så sender du dama di bort til meg og sier at det er greit at jeg tar for meg på puppstell!

Uansett så er jeg ikke ute etter å få flere venner. Jeg er like usæl som det du som kommer fra bigboyville ser på bloggen min. Tar jeg på dama di, så har du egentlig sagt at det er greit og du er håplød. Hvorfor lar du folk på internett ta på dama di?

"Jaja, det er jo bare Rico.." Fint det. La oss si det samme når du er full og drar hjem og dama di blir igjen her.

Jeg er 1.60 med testoseron som ikke har duppet lillegutt siden 2013.

mandag 5. januar 2015

Julebord Seb's!

I dag så begynt dagen så jævla bra. Jeg visste at jeg skulle på juleord med mætti gode venner.

Lite skjønte jeg når je gikk mot oppmøte stedet og så Hein som kuta fra en anna plass og bare ville si hei når jeg skreik på ham.

I ettertid så skjønte jeg det at det var fordi han la ut clues for oss. Der og da så syntes jeg han var dum!

På Seb's så ble vi delt inn i lag. Hanne (som er wenchen til Hein) og meg. og en pappask med andre lag. Vi var 10 stykker, så sikkert fem lag.

Oppgavene var akkurat så bra og jævlige som du veit Hein kan gjøre det. Alt i fra tegninger til ¨kjøre buss liksom....

Uansett så endte alle opp på en anna plass i Hamar som heter Docile, o g der ble vi idømt saker og ting.

Vi skulle jo på julebord, og det gjorde vi også. Vi dro til Ottestad der det nesten er som fæstplassen på Vallsett. Bare at med bra folk.

Lisa og Marte hadde sleti rævva av seg og mekka driiiiitgod mat og pynta fælt. De stakkar visste ikke hvor mye vi hadde drukkert, så de bare drakk hav de trodde. Det var jo altfor lite. Uansett så var de kjempeflinke og lagde egentlig store deler av kvelden!

Vi lærte også at folk som ikke har gått på Steiner'n kan nesten høre etter på en ny lek. Nesten....

Hanne prøvde å organisere oss (og det skal sies, hu prøvde v irekleig) slik at vi kunne prøve å være voksne.

Ikke alle klarte det, men det ble da faktisk moro.

Innimellom allt dette så skal jeg si at jeg syntes at jeg fikk litt kontakt med Siv, men dt viste seg etterpå at dette bare var i huet mitt. (Uansett, lykke til med Game Jam'en!)

Vi avslutta kvelden på Docile der vår alles eminenmnmnmtet (aner ikke) Åsmund sto for lettere toner på FanPløyte.


Jeg vil bare helt til sist takke Hein og Roar for at de gidder å drive en helt adekvat pub som det er mulig å drikke seg i hjel på!