Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 24. september 2011

Bæsjefitta!

I dag så kom det en kompis innom ved halv sju tida. Vi satt og hørte på (ja OG) Billy Opel med sangene hans. Etter at vi drakk opp den øllen (ja ølLen) han hadde med så fant vi ut at vi skulle ut.

Hvis noen av dere har gått i gågata i det siste så har dere også sett at utafor NAV så har de lagt asfalt 20 centimeter under der gågata egentlig går. Vi skjønte ikke hvorfor...

Dro på Nellie der jeg fant ut at jeg ikke kunne være uten å være sint ettersom Sangern var der.

Dro på Seb's der Roar jobbet og alt var greit veldig lenge. Hein har jo brukket hånden sin stakars.. Føkk him, det gror...

Var lite folk til å begyne med, så en liten pitstop til Nellie igjen. De hadde endelig fått nok kullsyre på øllen sin slik at det gikk ann å ta en liten en.

Stabla oss tilbake til seb's og da var det mange folk der. Deriblant noen som sa de skulle ha seg i meg hvis jeg nevnte de med navn.

Jeg skal nå være ordentlig nok og høre på kjeften jeg har fått slik at jeg ikke skal være EMO-Rico. (Hvem faan liker ham uansett)

Oj, jeg lærte akkurat forskjellen mellom han og ham...

Etterhvert så ble det en del folk på Seb's. (Det med genetivs s kan vi ta en annen gang! ' )

Uansett så var det en veldig bra kveld og det tror jeg alle damene som jeg prøvde meg på synes også. Jeg er tross alt aleine.

Nå tar jeg meg selv i å rette opp skrivefeil, så jeg gir faan og bare skriver. Hurra for Brugleblogg.

Husk å anbefal meg for en stakkar...

fredag 23. september 2011

Haben sie eine andrej zu gakken?

Jada i dag så var det ikke så veldig vanskelig å si hva som skjedde.
Jeg er veldig full og det er alle andre også. Men vi kan late som at de som er fulle ikke er slik som meg. La de få en sjans til liksom.

Begynte på nellie og der var det nesten ingen. Gikk deretter på Sebs der folk var, dvs nesten ingen der heller. Kasta litt dart med Steve og han drepte meg og jeg ble fedd opp med det.

Tok meg en tur til på nellie der det fortsatt ikke var noen og gikk tilbake.


Da begynte jeg å kjede meg, for helt seriøst, det er greit å være full sammen med noen...

Hein var jævlig kjedeelig ettersom han hadde ødelagt h¨nda si og gikk på >Gregers. Skulle ønske jeg var der også ettersom Bjærn Berge er bra.

Egentlig så skulle jeg ut for å møte ei kjerring som alrdi kom ut i dag, så slik er det. Jeg ble dritings og jeg traff henne aldri..

tirsdag 20. september 2011

Titt titt toget går.

Kom ut i dag for å se på dartfolkene. Var ikke ute før ved ni tida.

Traff på Roar som var grei nok til å rive i noen halvlitere. Hadde forsåvidt ingen planer om å bli full, men ting skjer.

Etter å ha sett på at Hydranten vant i dart så gikk vi på Nellie. Bjørnar ræiv i nok en øl, og så gikk det mæssom slag-i-slag.

Skulle jo ta det pent, men så ble jeg minna på at jeg hadde glemt å nevne både Oline og Dagny i bloggen.
Beklager kjære(r)

Jeg glemte jo også å si navnet til Camilla (eller Kamilla, sorry jeg aner ikke hvordan det skrives) som var så flink at du flasha meg på dassen i helga! Kardinalfeil av meg å ikke nevne....

Etter at det var stengt så ble det et aldri så lite nachtspiel som jeg ikke var bedt på, men som jeg ble med på alikevel. Flink slik. 5. mann på vogna! Jeg hadde det fint jeg og fikk drikke.

Ble aldri dritings, men har lovet å skrive uansett.

Anne Mari var jævlig snill og lot meg få bli og fora meg med brennevin og øl. Jeg fikk tilogmed styre musikken. Gla ti dæj...

søndag 18. september 2011

Einmal tomal och und so libre dreimalt.

I dag var jeg hos Hein og Maria for første gang. Lenge siden jeg har sett den gutten så lykkelig.

Maria er også ei flott og fin dame som diska opp med tacos på den hjemmelagde måten.

Ble noen øl der og spilte spill som het konkelimongo eller noe slik. Artig. Enda artigerererre blir det når noen kan reglene.

Stakk ut sånn cirka ved 12 tida og da var det tjoka fullt på de fleste plasser som klarer å ha åpent.

Nellie: Stengte dører pga folk.
Barrack: Stengte dører pga folk
Seb's: Stengte dører pga folk.

Det så også utifra at Gregers hadde slik å styre med uten at jeg var der.
De på andre siden av byen så jeg desverre ikke noe til da jeg ikke begynte hjemmefra i kveld, men går ut i fra at de også hadde bra besøk.

En stakkar på seb's fikk litt hjelp av et par venninner ettersom han måtte spy så de rota seg ut på et omeråde der folk ikke skal være, men ekstraordinære tiltak er greit når nøden spiser fanden osv. Han spydde ikke inne og alle var greie.

Jeg må også passe på å nevne navnet til Ivar i stor font ettersom han kjøpte øl til meg og grein fordi han ikke har blitt nevnt i bloggen. Jaja, slik kan det bikke.

Alt i alt var det utrolig mange tullinger ute i dag, uten at jeg kjente så mange av dem. Noen (som ikke var tullinger,) var venner av broren min som jeg fortsatt ikke husker navnet på. Tror det er bildebevis på facebook.

Koste meg i dag.