Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 6. august 2011

Artig at ingen var slik i dag.

Jeg skal faan ikke væære slik at jeg sier ; Fækk åff.

Kan noen si til meg at det er veldig bra med det jeg har å stå her!!

onsdag 3. august 2011

Dette er en ordentlig overskrift, og ikke kjip dato som jeg har fått klager på.

I dag var jeg veldig (VELDIG) dårlig. Det var så inni helvete varmt. Jeg glemte å legge meg i går (dvs natt til tirsdag) så rundt 08.30 klarte jeg å løsrive meg. Våknet rundt 12 og det gikk jo faan meg ikke. Etter ei lita økt til på divanen så ble klokka rundt 16.00

Artig det, men ikke nok for meg. Skrev noe piss på internetten før jeg la meg igjen. Quizzen begynte klokka 1900, men det var bare lekerunde. Ettersom laget jeg er med på var veldig redusert, så gadd jeg ikke. De vant uansett.

Dro ut rundt klokka 2100 etter at jeg hadde tatt 2 flaskepils hjemme. Spilte et par runder dart med Steve(n) og Yrjan.

Etterhvert dro vi på Seb's for og spille mer og det gjorde vi. På denne tiden begynte jeg å bli litt full, så jeg dreit i dart og konsentrerte meg om øl.

Var veldig redd for at det skulle skje noe megaspennende på Nellie så jeg tok meg en ørliten tur dit før stengetid. Det viste seg selvfølgelig at det som var mest interessant, skjedde i hodet mitt.

Rakk akkurat en siste øl på Seb's før alle ble nødt til å gå hjem. Hein var sckjæmpesnill og ga bort det halve brødet som tilhørte Roar til meg slik at jeg slapp å spasere til Statoil.

mandag 1. august 2011

01.08.2011

I dag så sto jeg å klora på døra klokka seks. Men dagen begynner ikke der. Jeg hadde avtalt å komme en tur til slekta som jeg ikke har vært os siden i mars. Ja jeg er elendig slik.Der var det sjømat på menyen så jeg spiste meg mett på krabbeklør, reker og laks. Yummi!

Fikk skyss av søstera mi ned til Hamar igjen der jeg sto og klorte på døra til Nellie rundt 6.

Etter et par øl ble det åpenlyst at det var mætti søndag med alt det innebærer. Veldig glad for at jeg ikke fortsatte min karriære som bartender. Mulig dem får seg, men jeg kan ihvertfall gå når det passer meg.

Dro på Seb's etterhvert. Til å begynne med så var det ikke bedre der. Noen sørget enda som seg hør og bør, mens andre var fulle av vitser. Grei blanding egentlig.

Fikk beskjed om at jeg hadde nådd grensa mi (som var helt ok) og fant ut at jeg skulle en liten tur til innom Nellie.

Etter å ha sett på de rare menneskene der ei stund, med en øl, så gikk jeg hjem.

Alt i alt så var Hamarsmellen veldig redusert. Mer som en kinaputt som har ligget i vann. Lenge...

Forresten: Fra nå av kommer alle overskrifter til å være datoer. Med unntak.