Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 15. oktober 2011

Sovepose? Jammen jeg skal pule!

I dag så var jeg først hos Bjørn der jeg fikk mange øl. Jeg fikk faktisk så mange at jeg glemte å gå på konsertene på Seb's. Vi ble sittende i et lystig lag å se på Ross Noble.

Når jeg endelig kom ut så gikk jeg på Nellie ettersom det var for seint å gå på konsertene som var på Seb's. Jaja. Enda godt å gå på en plass som jeg ikke er på for mye.

Jeg så ei som var kav lik en voksen versjon av dattra til Castle fra tv-serien. HUmmm. Hu blir fin hvis man kan si det.

Idioter er det bestandig ute. Av og til blir man overrasket over hvem...

Alt dette skjedde på Nellie, og seriøst så er jeg forbauset. Noen må slutte å drikke Jack&Coke.

Jeg har vært like dum jeg så jeg skal ikke si noe, men prøv å styr kjeften din neste gang!

Tilbake til noe trivelig: Artig at så mange fant vegen ut i dag. Jeg tror at flesteparten er av greia at de går ut kanskje 3 ganger i året. De masa ihvertfall slik.

Når det gjelder bloggen min, så er jeg veldig fornøyd over hvor mange som var innom i går. Går ut i fra at det ikke var pga min flotte skrivering, men mer hvilket fora jeg linka fra.

Snart (eller nå) er det lørdag og man skal ratt ut igjen. Hvis du ser en stutt-tjukk som ikke aner hvordan man binder sammen ord så kjøp en øl til ham! Det kan plutselig være meg!

Hvis du ikke kjøper øl så er du dømt til å dra til helvete og brenne der sammen med de andre synderne. Dessuten har du altfor små pupper til at jeg gidder å bry meg. Stygg er du også! Sa jeg at du har en skjemmende føflekk? Vel, du har det, men jeg la ikke merke til det fordi du slafser for mye!

Ellers så er jeg veldig glad i deg! Neida. Jeg er jo ikke det. Jeg bare tulla!

fredag 14. oktober 2011

Hei du som leser dette: Du har en fordel!

Som en kjøpt og betalt dommer så kan jeg presentere scoren i Guitar Hero såleis:
(Legg merke til at det er lov til å kjøpe dommerne.)


Titz:

+++ for gniing og puppekos (Bestikkelser)
- for feil låtvalg
- for hjelp av Roar (som også er dommer)
+ for at Ingun er glad i å flashe
+ for mere pupper
- for veldig dårlig gjennomføring
- for Nickleback
+ Ingunn vinner pga pupper og publikumsfrieri


Fernet:

- Ingen bestikkelse av dommeren(e)
+ 1,5 for clevage og monitor stance
- Flinkiser uten sceneshow.
+ Anne Mari koser seg.


Cocks & Balls og Hva gina?:

+ Jan Willy for at han ikke er sjalu og erotisk på meg fra i går.
+ Even hadde artig hodtecrikk og buksa på halv tolv (i dress)


Pupp.com:

- 1,5 Even med det gamle slips-i-panna-trikset.
+ 2 kyss og en slurk av øl (bestikkelser)
+ Emma (trommer) som ikke ser en drit i røyken med lys på.


The Motherfuckers:

+ For tatovert boyband <3
--- Ikke noe stilpoeng av å stå stille
- Vokalist synger bare "need"
+ Gitarist prøver å rocke
+ Andre runde og ny vokalist rocker selv om han ikkekan en drit.
+ Gitaristen fortsetter.
+ Jeg fikk med at det var Billy Idol!
+ Gitaristen er showhue.
+ Tromiss med wifebeater
--- Flinkiser
+ 1,2 for morsomhet.

torsdag 13. oktober 2011

Huffameg

Jada, i dag skal vi bare hade bra.

Jeg begynte veldig mye på taste.priv.no

Jeg og Erik var på lag og vi var på det laget.

Vi klarte ikkke å vinne, for det gjorde de andre..

Til sammen så kom vi på andfre plass...

Jeg håper noen andre kommer til å komme inn på min plass som er taste.priv.no

onsdag 12. oktober 2011

And the winner is...

Gikk ut freidig til sinns i dag med en formening om å vinne quizzen. Lå på en delt andre plass etter første omgang (25 spørsmål) og var egentlig klar for å komme på en 3-4 plass.

2 omgangen gikk derimot jævlig bra, så vi endte opp med å vinne hele skiten. Artig for oss det. Steven var innbytter for Kai Morten og han var tørst slik at bongene til han og meg gikk til øl.

Kom på Seb's etterpå der vi tok noen stille øl og traff på Marianne Munk som også hadde tatt turen ut. Veldig stille de første timene (dvs fra 2100 til rundt 2300) og etter det var det også stille. Men det ble da noen folk etterhvert som ikke spytta i glasset. Neida, enkelte spytta på uteserveringa istedet. De nevner jeg ikke ved navn men det er ajourført.

Fikk mat av Erik S. og dama som jeg egentlig skulle spise når det var varmt nedpå Nellie under quizen, men jeg drøyde det ettersom jeg akkurat hadde fått i meg et par skiver (er ikke bloggen spennendes dere?) så jeg tok den med nedpå Seb's og stappa den i kjøleskapet.

Nå er jeg hjemme igjen og har skrudd på ovnene ettersom jeg ikke har mikro slik at maten blir varm.

Det var egentlig ikke så mye å rapportere om i dag så det er en kjedelig blogg.

Tune inn tomorrow for å høre om åssen ståldarten gikk!

PS! Ble tipsa av Jürg1 om en bra app på iPhone. IMDB Triva. Prøv den gratis og greier. (Neste gang jeg fronter et produkt skal jeg faan meg ha penger!)

mandag 10. oktober 2011

Take a look at me now!

Jeg gikk glipp av store deler av Hamarsmellen og en del bra band i helga ettersom jeg var litt indisponert. Dvs. Jeg var på rehab. Det kommer en periode i enhver drankers liv da han/hun må velge mellom feite konserter og fyll, kontra være edru og spille xbox360/PS3. Jeg valgte det siste. Ikke hat meg for det er dere snille. Jeg levla noe inni helvete og er snart på linje med en 10 åring som har spilt i opptil 2 år. I regret nothing!

Var på Seb's i dag der Roar prøvde så godt han kunne å være en høflig og årvåken barbetjent. Men det er jo klart at 3 konsertdager på rad tar litt av gnisten fra en. (Ikke missforstå, han var veldig trivelig, men litt sliten)

Jeg er derimot litt skuffa over alle der andre som sier at jeg har et greit liv som bare kan gå på fylla hele tiden og slappe av. Kanskje dere nå har lært at fyllekuler ikke kommer av seg selv. Man blir faktisk fed up og sliten av det. Og alikevel har jeg holdt det gående i flere år. Jaja. Det er derfor jeg er toppseedet og dere bare dilter etter! Husk det til neste gang jeg velger å ta en kveld hjemme istedetfor å være med dere. Ikke personlig, men bare veldig, veldig nødvendig. Leveren min hilser og sier "på forhånd takk!"

Minner også alle Hamarsinger på at det er Guitarhero/bandhero/whatever på torsdagen og at jeg er en av dommerne. Som dere forhåpentligvis veit så er det lov med bestikkelser. Etter fjorårets fadese der jeg ba om Fernet (og det plutselig dukket opp 3 stykker samtidig), har jeg funnet ut at i år så er det mye mer gøy med øl. Jeg liker San Miguel veldig godt. Og det er klart at hvis du flasher en pupp og ikke har altfor mye hår på den, så er det også lov.

Jeg er selvfølgelig ikke den eneste dommeren men det er jeg som gir stilpoeng (noe som utgjør bortimot 1/10 av poengsummen!!)

Håper så mange som mulig kommer og i mellomtiden så er jeg sikker på at dere heier på quizlaget jeg er med på som gjør det jævlig bra.