Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 9. juni 2012

EM dag 1.

En ting jeg har å skrive om er jo at Härkonen og Kjösepusen kjøper støtt øl til meg.

Det hører også med at bråmodne Odd Kåre også ser sitt snitt til å spandere brennevin på meg!

Har du forresten løggi med han? Jævla diger pikk. Jeg måtte si at nå får det faan meg væra!

Åpninga til Docile i dag var skikkelig innafor. Vi som var der hadde det kult og de som ikke var der driter jeg forsåvidt i.

Larscifer med barhåndkle er så innafor at jeg ikke får sagt det.


Alle damene jeg lovde plass i bloggen til i dag: Sorry. Har tatt på pupper før ass. Gjør meg glad, kjøp øl og la meg tafse mus! Tafse/slafse.

Artig at det var så mange folk ute i dag, og ekstra morro at Docile gikk greit. Stakkars Kjøs som måtte fõre meg meg røyk. (Finner ikke igjen aksenten over o'en)

fredag 8. juni 2012

Pistoltryne

Att det var? Er du så jævla dum og egoisisk at du ikke skjønner humor?

Vel hello! La oss leke sammen.

Jeg skal ikke si noe feil til dere som var ute i dag, men lell a gut!

Nok er nok. Skal du drikke ute så får du faan meg være såpass att du skjønner hva som skjer! Åja! Du har bra dame ja, Ja men da kan du gjøre hva som helst. Jeg hater deg uansett! Vær ordentlig og prat med gutta og kompisene dine. Dama har du så du trenger ikke imponere hu!

Det verste jeg veit (og jeg betyr tydeligvis noe i Hamar) er folk som ditcher kompiser fordi de har ny dame. Jeg blir kvalm! Vær deg sjøl for faan.

Hei damer! Skal vi ligge sammen? Jeg har liten tiss og blir fort ferdig. Uansett så skal jeg ut med gutta.

torsdag 7. juni 2012

Jeg er dum!

Hvis du ikke skjønner hvor full jeg egentlig er, og tror at jeg bare snakker dritt om deg fordi jeg kan, så er du helt ren i trynet!

Jeg skulle nesten ønske at jeg hadde mer røyk på meg men det har jeg ikke.

Så i dag så har dekk flaks. Dere kan snakke og si hva faan dere vil fordi jeg skal legge meg!


Jeg må skrive litt mer da ettersom det er altfor jævlig å si for lite i bloggen. Hør på de andre rare folka. Jeg funker ikke!

onsdag 6. juni 2012

Sønnavind

Var ute en dag i dag også gitt! veldig mange allrighte fok ute. Men enda flere drittsekker! Dere veit sikkert sjøl hvilken gruppe dere er i. Hint: Kjenner jeg deg og vi snakka sammen, så er du i den allrighte.

Kjenner jeg deg ikke, du er trønder og du snerra til meg like før du spydde ned dassen, så er du i den andre.

Jeg skulle jo ikke ut i dag i det hele tatt, men en god alkis er jo ute støtt. Dette gjør jeg bare for dere nemlig!

Andre ting jeg stusser på er at @tvitrepol ikke skriver med meg mer. Jeg føler meg brukt. Er det et slags overpoliti på twitter jeg kan klage til? I så fall så skriv at jeg setter pris på hvor mye energi de folka der legger i å buste faunakriminaliteten. Det er ikke faunakriminalitet? Ok, kanskje jeg missforsto. Saunakriminalitet da. Ikke det heller nei. Hva da? Retweeting? Are you fucking kidding me?? Tenk om disse gutta og/eller jentene hadde satt inn litt innsats på å stoppe pedofili på internett. Du verden. Men jeg skjønner at de har en viktig sak og vi må alle velge våre kamper. De kan ikke være over alt så det er jo bra at de fokuserer på dette samfunnsproblemet. Tar av meg hatten og lover å/og oppføre meg. Nå kommer snart @gramatikkpol og tar meg. Eller er det @grammatikpol?

Uansett så er jeg skjempeglad for at fulle-Rico (gårsdagens) tok litt ansvar og vaska kåken. Edru-Rico gadd ikke og dagens Fulle-Rico gidder ihvertfall ikke en drit.

Jeg har egentlig ikke noe morsomt å si i dag så det du har lest er det du får. Noen hevder at jeg aldri har vært morsom i utganskpunktet og alt jeg skriver er fyllerør. Dette er jeg helt enig i.

Skal du bli venn med noen i dag på twitter så synes jeg du skal følge @tvitrepol

Ikke enig i en drit de mener, men de prøver og står på krava. Det liker jeg!

tirsdag 5. juni 2012

Kamma - Brasil: 2 - 0

I dag har dagen vært helt fantastisk. Jeg gikk ut i går for å ha en fornøyelig guttekveld (snart 40 og sier gutt, ja jeg veit) sammen med Hein, Sigbjørn og Erik. Ting skjedde så Erik måtte bli 1000 år gammel å ta litt ansvar. Vi stakk ihvertfall på skjino (Pråmetehus) ettersom det ikke er noen av oss so liker scifi eller alien filmer.

Etter 2 timer kjeda vi oss så mye at vi gikk. Dvs, jeg måtte bæsje noe inn i helvete og resten har ikke den greia som jeg har med å se ferdig rulleteksta.

Uansett så storkoste jeg meg og det var Heinerten som spanderte.

Kom hjem og fikk bæsja, så mye mer er det ikke å si om den dagen.

I dag drimot, så stakk vi en tur nedpå Nellie ettersom Hein hadde fri og ingen andre heller gadd å jobbe på den eneste dagen Seb's har stengt.

Satt nå nedpå der og prata piss med Jon og koste oss ei stund.

Etterhvert kom det jenter også så vi slapp å prate så mye med fulle folk og gif-animatører.

For å gjøre en lang histire kort, så gikk jeg hjem men jeg var akkurat ful nok slik at fulle-rico vaska ordentlig hos meg! Dette kan jeg like.

Eneste baugen er at skoa mine er kav blaute.

Talast i morgen.

(Nå må jeg finne på en fin tittel slik at jeg får mange treff på bloggen)