Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 4. februar 2012

Industriell ovn.

Hoj hoj!
I dag så hadde jeg ikke fem flate øre. Ikke runde heller for den saks skyld. Ble bedt til naboen som ga meg en pils i hånda før han stakk på butikken. Stakk videre til Mr. Kongen av dårlige (uttales bra) 80 talls filmer der vi så på standup fra 2011. Ross Noble biatches! Ble et par pils der også. Ferden gikk deretter til Seb's der den pedofile vennen min (jeg mener den belgiske vennen min) også spanderte øl. Dvs. han vant en konkurranse der premien var å kjøpe øl til meg. Etterpå var det Dunderbeist konsert og gutta leverte som faan. Sto i kø ute i snørrogførti grader og det var ikke fullt så kult. Etter konserten ble det en tur på Nellie der det var hmmm... rart. Traff noen gamle kjente og noen nye. Fant ut at Silje har ei som er kav lik henne bare at med mørkt hår og i fra Bergen. Erik var full og slik jeg liker han. Han hadde også kjøpt nudler til meg. Det liker man! Mætti øl senere så gikk jeg hjem og det er her jeg sitter nå. Hamarsmellen funker faktisk når man er kav blakk også! Legg gjerne merke til at jeg ikke har et jævla avsnitt i denne teksta. Det er bare for å få det til å virke som det er mer tekst enn det det egentlig er. Jeg holdt nesten på å glemm at Dagny hadde KJEMPEstore pupper i dag! Det er bra.

fredag 3. februar 2012

Gulldusjen er ikke meg!

Heregud der er vi igjrn. <norn må bare si nei. Jeg er jo bare her for å finne ut hvor greia går.

Skulle ønske at jeg var like tøff som @gulldusjen som faktisk gir faan. Det gjør ikke jeg. Men ha øynene opp i morgen for da kommer det til å smelle!

Artig med kisen som kjøper horer hele tiden og får seg, jeg elsker @gulldusjen men husk også på hva som skjer i virkeligheten!

Jeg er han som gir faan, Gulldusjen er han som har penger til å gi faan.

Det er ikke noe galt å være som han, det er bare meg som er misunnelig. Jeg har enda ikke betalt så mye som ham for horer...

mandag 30. januar 2012

Tru ståri bråv!

Hamarsmellen i dag kom veldig seint i gang for min del. Var hjemme mens jeg tenkte på ågå ut ved 16.00 tiden i dag. Fant ut at det var en dårlig ide. (Det er frivillig å bruke akutt aksent på ting i Norge forresten)

En hacker fra nederland/belgia/flamskland inviterte meg ihvertfall på øl og han spurte(?) meg om når pubbene åpnet.

Jeg sa at Nellie åpnet 1800, Sebs 20.00, men hvis han var tørst så var Irishman åpen.

Han tente gnisten i meg men jeg var ganske trøtt så jeg la meg litt nedpå.

Våknet litt etter 20.00 der nok en kompis *bloomp*'et meg på facebook. (note to self; skru ned lyden når du skal sove) Jeg ble nyskjerrig og lurte på hva chatten gjaldt(?). Han var også tørst så det var bare om å gjøre å spise litt før en rask dusj.

Vi møttes på Nellie ved 23.00 tiden siden ingen av oss er direkte raske. Etter noen Fireshots og øl så så vi at klokka begynte å bli endel for mye. Tok turen til seb's for en siste øl sånn like før halv to. Ja, Hamar stenger tidlig.

Drakk opp den og da var det på tide å gå hjem. Det gjorde vi.




Driiit kjedelig med andre ord.



Slik kommer alle innleggene her til å bli i fremtiden ettersom ingen av dere gidder å bruke donèr  knotten jeg har til høyre.

Jeg er fattig men jeg liker ikke å be om almisser så derfor beordrer jeg dere til å donere!!!

Dance my minions, dance!

søndag 29. januar 2012

Kan ikke være full hver dag sier dom.

Kom direkte fra rehab på Ridabu i dag. Var litt sliten etter alt for mange filmer og gaming så jeg måtte ha et par timer på øyet. Sov fra klokka 18 til 20 og fant ut at det var fint å dra på forspiel da. Sat hos Bjørn med øl og Chivas frem til cirka halv tolv og tok en tur på Seb's. Fikk en øl på nåde som jeg satte veldig stor pris på. Stakk deretter på Nellie der det var en hel haug med ukjente småunger. Småunger er vel å dra på. De var nok over 20 alle i hopes men jeg kjente ikke så mange av dem. Tok en pils der også men ble aldri helt full i dag.

Politiet hadde et nærvær utenfor som skremte bort de smarteste pirat taxiene, men det er jo alltids noen som ikke helt skjønner tegninga. Hadetbra!

Ble bedt med på nach, men ettersom de leda en del i promille så takka jeg nei.

I morgen er det søndag og pubbene er forhåpentligvis tomme for amatører. Prøver på nytt da.

Koz og klemz...