Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

fredag 8. juli 2011

Jasså gitt?

Holdt på å glemme å skrive noe piss idag!

Er på nå så jeg kan likegodt skravle/skrible litt..

Var ute relativt tidlig ute idag. Dvs ved 8 tida. Begynnte edru, men det virker som et lite vondt år siden.

Dro på Nellie til å begynne med (og nå skal jeg slutte å si begynne) der det ikke var all verden med mennesker. De som var der var for så vidt greie, men jeg er mer hypp på musikk jeg liker. Stakk på Seb's der de ihvertfall kommer i nærheten. De som skjenner meg (...) veit hva slags musikk jeg egentlig liker og ingne i hamar spiller det.

Traff gamle kjente og det er jo alltid kult. OJ! Kom på at jeg også har kliptert meg slik at jeg ikke skal bli langhåra. Akkurat nå hører jeg på Everlast men jeg tror jeg tok en av de dårlige sangene for dette liker jeg ikke..

Spilte litt dart og greier og jeg var håpløs der også.

For dere som ikke veit det så kan jeg jo si at etterhvert (innen 1 mnd) så kommer jeg til å flytte bloggen.Dere som kommer hit via brugleblogg osv. får bare lære dere det nye som er

taste.priv.no

Det er den adressen jeg kommer til å bruke når alt kommer til alt. Ei stund igjen enda da.

Har tenkt å lage en konkurranse til dere som leser bloggen også, men det får vente litt.
Uansett, jeg lyt sova litt nå. Må bare finne på ei overskrift først.

onsdag 6. juli 2011

Tirsdag uten quiz

Først og fremst. Jeg er åndsvak akkurat nå. Husker ikke om "Begynte" staves med 1 eller 2 n'er. Tror ratt det skal være 2 men gidder ikke slå opp eller forandre. Lev med det. (Og ja dette skrev jeg etter forhåndsvisningen

Begynte dagen på Sportsbaren og så på folk kasta pil. Prøvde den shuffle automaten de har der og det gikk relativt dårlig. Snakka også med Carlos og folk jeg ikke har sett på ei stund. Husker ikke om jeg lovde å nevne han i bloggen, eller om han sa at jeg kom til å gjøre det. Åkke som.

Dro på Seb's med Minsten og et par tre andre hvor vi begynte å drikke ordentlig. Dvs. Jeg begynte å drikke ordentlig. De andre var fulle og fine fra før.

Mange søte mennesker der. Deriblant en del kvinnfolk. Alltid en fin bonus.

On a personal note, som det heter på fint, så må jeg snart ta bilde av pikken min for at damer snart skal skjønne at det ikke er noe forhold mellom høyde og lengde. Jeg garanterer at pikken min er mye mye mindre enn høyden min! Dette er ikke skryt. Bare en faktaopplysning.

Bartenderen hadde tydelige tegn på å ha vært på fylla i alt for mange dager pga festival, så jeg gidder ikke snakke nedsettende om ham.

Skulle ha skrevert mer, men dagen i morgen (om 5 timer) begyner så altfor tidlig. Da er det pressevisning på en film jeg har gledet meg til lenge g jeg har tenkt å komme meg opp.

Senere er det ståldart og fyll. Mye bedre en homsedart og fyll.

søndag 3. juli 2011

Løkkecup som jeg ikke så noe av.

Full av faan idag. Kåt som det lille helvete jeg er. Alt går bra leeenge.

Kommer nedpå Seb's der alt er som det pleier. Snakker piss og har det bra.
Lurte på når alle Løkkecupmonsterene kommer, og de kom jo til slutt.

Treffer på første dama (og her er jeg nøye med å ikke bruke navn) og ting gikk bra. Finner tilslutt ut at hu er for dritings.

Men det er egentlig der da som jeg må si til dere som kjenner meg godt: Hvorfor i all verden skal dere "eie" meg noe så inn i helvete når jeg er med ei ny dame?? Vanligvis så ser dere ikke på meg engang! Men nå, så skulle man tro vi hadde vært sammen i flere år!! Jeg er glad i dere alle sammen, men dekk damer er idioter når det kommer til stykket! Jeg skal ikke si at det var derfor det gikk til helvetet men det hjalp ihvertfall ikke på!!


Andre dama som jeg hadde venta på ei stund hadde en grei nok unnskyldning. HU var real nok og sa at vi ikke passa sammen. Men hu var drita.

Gikk med hu på ny plass og jeg tenkte jo mitt. Trodde jeg var storsjarmør.
Lang historie kort; jeg gikk inn en tur og når jeg kom ut så kyssa hu med en annen. Jeg er enkel slik.
Hadetbra!

Alt i alt så var kvelden veldig bra, jeg har mitt liv og dere har deres.