Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 26. mai 2012

Snill i dag2!

Faan hell. Jeg snakka i caps i hele dag. Det er ikke innafor.

Jeg bekløager at jeg var så utrolig dum som brukte capslock. Og i morgen skal jeg ikke gjøre dette.

Den eneste grunnen til at jeg skriver litt til er at jeg synes det så så jævlig ut.

Nakne i morgen hell?

torsdag 24. mai 2012

Var ikke på Metallica jeg git...

I dag så begynte det veldig smått og fint. Våknet altfor seint men klarte ihvertfall å fange linser så jeg kan se igjen!

Dro til Pepejin (eller han pedofile belgiern) der jeg fikk noen øl. Vi satt på trappa og snakka om forskjellen på Belgisk kjøkken og Fransk. Jeg kunne ikke en drit.

Stakk innom Nellie etterhvert der Erik og Bjørnar hadde funnet ut at i dag var det en god dag å bli fulle på. Kan jo ikke klandre dem på det.

Jeg sleit meg litt når vi skulle på Seb's så Pedo gikk dit og jeg også litt, men jeg gikk videre til Gregers bare for å sjekke ut bakgården. Der satt det litt Dundertrommis så jeg tok en øl med han og vennene hans.

Hadde ikke altfor mye penger så stakk tilbake til Seb's der jeg ble påspandert en øl til.

Så tilbake til Nellie der jeg igjen ble påspandert øl (seriøst, i dag bruke jeg 100 kroner)

Ble der til stengetid og alle var enige i at alle andre var idioter! Stakkars Steven!

Nå er jeg hjemme og jeg har tydeligvis fått ei full rullingspakke så det er ikke synd på meg.

Skulle ønske at jeg hadde noen pupper istedet (som jeg hadde sjansen til før på dagen, men det forteller historien ikke noe om)

onsdag 23. mai 2012

Er ikke full. Åneida!

I dag var nok en dag der jeg ikke skulle drikke i det hele tatt. Gikk selvfølgelig til helvete med store bokstaver. Jeg mener STORE BOKSTAVER TIL HELVETE
Jenni, Jenni, Jenni hadde bursdag og hadde ikke nok vett til å komme ut før hun hadde kost seg med folk som virkelig betyr noe. Derfor fikk hun heller ikke bursdagspresang mer enn en røyk.

Brukte mer kroner enn det jeg egentlig hadde råd til (ingenting på Jenni Jenni Jenni) så jeg sliter litt nå.

Stakk over igjen til Nellie der Steve hadde det veldig fint med søndagsgjengen. Han ble nok glad når jeg kom uten penger.

Utrolig mange over 50 som shaker på rævva og håper unggutta blir med. Jeg håper egentlig det samme bare at motsatt.

Egentlig ikke motsatt. Eller jo. Bare at 50 åringer som ser ut som de har kropp som 30 men oppfærer seg som det er det siste de gjør er helt greit i boka mi!

Vykort: Er du ei dame i moden alder men har pupper på stell og vil ha en vårkåt en, call me!

Dro hjem der en 4-5 stykker shanghaia meg i heisen og ville på nach hos meg. Greit med hu ene, dere tre gutta får stikke. (Ja det endte med at jeg stakk)

Nå er jeg hjemme aleine slik at jeg kan skrive blogg slik jeg liker. Mulig jeg tar en tur opp etterpå og ser om jeg kan fange damen. I såfall blir det supplemental.

søndag 20. mai 2012

Jeg bare skriver Chelsea slik at jeg får treff jeg..

Jeg har jp helt glemt å skrive i bloggen! Sorry! Det skjedde litt Diablo III og jeg glemte å være full. Var ute i dag og så en hel haug som jeg skal ligge inni. Den nyeste planen min er å pule noen som er over 20 cm høgere enn meg., så hvis du er 1.40 eller høyere, har store puppper og gir generellt faan, så stiller du sterkt!

Båt var ute i går og spanderte mætti på meg. Han havner jo i bloggen. Det gjør forsåvidt Erik også ettersom han støtt kjøper øl til meg. Jeg glemmer heller ikke Hein, men han er naken på internett titt og ofte.

Men uansett så har jeg vært litt dårlig til å skrivere i det siste. Det er fordi jeg er så blakk. Det er nå jeg skal spørre etter penger slik at jeg kan drikke mere, men dere som i det hele tatt gidder å lese idiotien min skal jo ikke sponse meg (ja) (Nei) så bare trykk på reklame tull.

Lover at det blir litt bedre etter hvert.