Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

fredag 26. desember 2014

Romjula er så digg å stå i kø på! Ta en preposisjon du også!

Romjul sa de. Romjul...

Ok. På tide å stå i kø og drikke øl igjen mens alle amatørene er i villrede for hva de skal bestille.

Jeg pleier å like pubbene jeg går på. Så kommer høytidsdagene da alle skal hjem igjen. Man skulle jo tro at de som dro til Oslobyen visste hvordan man skal oppføre seg på pub, men neida.

"Jeg er hjemme i jula jeg, og du er jo her hele tiden, så kan ikke du gå bak meg i køen?"

Så liten du er, jeg bare bestiller litt over/på/under skulderen din jeg, så går det nok bra.

"Døøø. Sist gang jeg var her så eide faktisk X plassen, og da fikk jeg med en gang!"

Hei Rico. Du som nesten bor her, ta å kjøp en øl ått meg a, så får du en du også!

(ok, den siste funker, men jeg sniker ikke i køa for deg så du får den like fort sjøl!) (Hvorfor i helvete sa jeg dette!!!)

Hadde det ikke vært storfint om alle i hele verden (les: på pubben) hadde oppført seg og skjønt at man ikke er aleine på plassen?

Jeg kan skjønne at det ser ut som om jeg ( i all beskjedenhet) får øl før alle andre, men hemmeligheten er vel bare det at jeg veit hva jeg vil ha, jeg holder opp en finger for å signalisere at jeg skal ha det vanlige og har enten pengen eller kortet klart.

Ikke noe tomsnakk med bartenderene selv om de har dype utringninger, flott brystkasse eller diger pikk. Jeg er her for å få en øl og skal jeg sjekke opp noen så gjør jeg det ikke mens de er på jobb. Mulig det er derfor jeg er single ass.

Jeg er like tøysete som dere andre og den enste grunnen til at jeg får det som virker som fortere, men ikke er det, er at jeg har bestillinga klar. Husk på det neste gang og ta gjerne tiden på hvor fort jeg får i forhold til andre som også gjør det.

Dette har tudeligvis vært min post- julegave til alle som skal bestille i baren og som ikke visste bedre. I stedet for en klem så kan jo bestillerene gi meg en øl, og barbetjeninga gi meg en klem/sugejobb eller whatever!