Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 5. november 2011

Ittno hue

Greit. Det er lenge siden jeg har skrevert, så jeg kan like godt si det. Jeg skal bruke noen flasker på å kjøpe brød slik at jeg kan ha god samvittighet i morgen. Må bare ha litt brød da veit du.!
 Klokka er nå så vidt over fem og ei jævla feit kjerring prøver å la meg meg være gutten hennes npå. Jeg sier ! FÆKK ÅFF!!!

Etterhvert skal jeg si hva som skjer. Må bare gå på butikken om et par timer. Klokka 7 omtrent går jeg ut i fra

onsdag 2. november 2011

Javel. Nok en dag. Har tatt på mange pupper som ikke har kreft idag (Your welcome)

Begynte tidlig hos naboen og fikk en liten reparerings øl der. Dro på Posten )med stor P) og fikk to -2- pakker der. Skulle egentlig koble de opp i dag, men jeg er for full å det skjer i morgen!

Jeg er sikker på at dekk lurer... Den ene pakka kan jeg ikke si så mye om bortsett ifra at det er et internasjonalt program for å finne ut om man får det man betaler for. En teller med andre ord, og jeg er veldig tilbakestående når det gjelder å dele trafikken min, men faktisk så går det til det felles beste.

Den andre pakka var også en router. Denne gangen fra NextGenTel. Gratis TV i et år! Hurray!

Javelja. En ny titell?

Ja i dag så skulle jeg bare ta å være en kar som var ute. <d<et gikk jo gæli. Det som skjedde var jo at vi bomma noe innihelvete på quizzen, slik at vi bare kom nummer 3.

Etterhvert så ble jeg litt full og var på Sebs mens de andre ble litt kanakkas.

Stakk innom Docile der alle andre var dritings, og var på tur hjem igjen etterpå.

Noen var hos naboen som jeg hørte, så jeg stakk dit. Masse poker med klær, og det endte med at jeg vant mens de andre ikke vant...

Noen sovna som jeg syntes var dumt mens andre var våkne. (jeg trenger ikke nakne gutter for å fortelle meg hva jeg skal gjøre!)

søndag 30. oktober 2011

Ble full i dag også jeg!

I dag så var jeg hos en kompis og spiste litt for mye pølser så når jeg kom på byen så var jeg litt treig. Fikk desverre ikke med meg det første bandet på Seb's, men det gjorde egentlig ingenting. Jeg skulle se Wyrus, og det fikk jeg faan meg! De spilte bra og det var stinn brakke. Hein fikk "crowdsurfa" på stillesittende nakke og var blid. Det var jeg også ettersom jeg fikk kjenne på puppa til dama hass!

Det var liv og røre ellers i byen også. Samtlige steder jeg var innom stengte dørene sine (nei ikke pga at jeg kom) og gode ting all over. Dvs. Enkelte klarte ikke å holde ting de hadde drukket inni seg, men hu dama tror jeg har en helt allright dag i morgen når hun våkner hos politiet!

Noen hadde jo også kledd seg ut ettersom vi har den lange fine norske tradisjonen med Halloween. Kyssa 2 nonner i dag, hvorav den ene var jente på ordentlig!

Hadde tenkt til å leke mer med "Marilyn Monroe" men hu forsvant gitt. Shame on you lissom...

Til sist må jeg bare si en ting som kom meg for øret i dag..
Ja jeg skjønner det at dere som ikke kjenner meg synes at bloggen min er veldig rar og ikke morsom i det hele tatt. SLUTT Å LES FOR FAAN!