Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

onsdag 16. november 2011

Sier du det ja!

Var på quiz i dag og det var jo greit.
Skulle ikke drikke ettersom jeg skylder altfor mye til alle jeg kjenner. Kom på delt andre plass og det får gå.Desverre ikke første ettersom jeg dreit meg ut en del.

Jeg spiller jo Skyrim for tiden så jeg skal egentlig ikke ut en gang. Men slik gikk det. Ble dritings og da må jeg skrive ett eller anna piss på bloggen.

Gikk på Sebs og tapte litt dart mot Hein og Jon. Ikke noe problem for det har jeg gjordt før. Stakk tilbake til Nellie etterpå for å prøve å gjøre opp kortet mitt. Det gikk dårlig ettersom Bjørnar og Anders hadde ei gitarting å spelle.

søndag 13. november 2011

Skyrim. Sorry!

En del har sagt at jeg enten er for full eller for edru til å skrive innlegg.
DVS at de gangene jeg er for edru så kommer det ingen ting uten om akkurat hav sm har skjedd og når jeg er for full så klarer jeg ikke å stave.

I dag skal jeg prøve på en mellomting og prøve å mene noe om det som har skjedd den siste tiden.

Først og fremst så har alles kjære Berlosconi gått av. Faan. Ingen flere bra sitater der altså. Jeg har ikke vært så trist siden Bush regimet tok slutt.


Grunnen til at det er veldig stille for meg er at jeg har gleda meg til et spill i 2 år. Den 11.11.11 kom det ut og jeg dreit i at verden skulle gå under (som enkelte trodde) (Vi andre veit at det skjer i 2012)


Var på Nellie der Thomas kjøpte en del øl til meg selv om han ikke trengte det. En annen idiot kom seg aldri til tyskland, som han måtte si langt oppi trynet mitt.
Stakk videre på Seb's der Hein og jeg ante hva vi snakka om og var litt nerdete.

Uansett så var det gudskjelov andre idioter der som kunne snakke om billijard og dart. Sorry..


Kom hjem igjen og fant ut at du verden så drittlei jeg er av fiskepinner. Prøv 30 stk. på 1 døgn.

Har ødelagt skinka mi. Aner ikke hva som har skjedd, men de som kan slike ting sier at det er isjiasnerva. Uansett så klarer jeg ikke å gå av og til. Det dumme er at når jeg halter avgårde så gjør det ikke vondt avogtil.

Dette får holde nå for jeg har tenkt til å spille litt mer Skyrim, så får dekk bare ha det så godt så lenge. Talast!