Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 25. februar 2012

Velkommen tilbake! Jo takk skal du ha!

Var på nellie der det var i overkant mange ukjente idioter. Køkultur er noe som den oppvoksende generasjonen ikke har lært seg. Ble litt irritert men det gikk over så fort det ble min tur i køa.

Rydell&Quick spilte på Barrack så det var nok grunnen til at jeg ikke kjente så mange på nellie denne kvelden. Rakk aldri å gå innom Seb's men tror ikke det var all verdens der i dag ettersom det er superkonsert i morgen.

Skjedde egentlig ikke så mye ute på byen i dag som det er verdt å skrive om (utenom at Platesnurrer spanderte mætti øl) så da får jeg heller fortelle om hva som har skjedd den siste uka.

Som noen av dere veit så har jeg vært uten både nett og tlf ettersom jeg bomma endel på forholdet mellom alkoholinntak og betaling av regninger. Kort oppsummering:

Jeg var full mange av dagene og jeg var helt sikker på at jeg hadde lagret utkast til bloggen som jeg kunne klippe og lime inn. Det viste seg å ikke stemme, for de eneste jeg fant var ting jeg har skrevet om før. Sorry.

Uansett så håper og tror jeg at mange tar turen til Seb's i morgen da Ram-Zet spiller konsert. Jeg jobber litt på rydd, så hvis dere ser en fortvila liten idiot som skulle ønske han drakk fernet istedet for å plukke glass, så kan dere gjøre noe med det!