Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 24. desember 2011

Herregud. God Jul!

Uansett hvordan det går. Jeg skal da ikke være en av de som sier noe. ja jeg veit det er lenge siden jeg har sagt noe. Men hvem bryr seg :) jeg har vært full i hele tiden (mant msn kaller jul) og kunne ikke bry meg mindre. Som dere kanskje har skjønt så er jeg ateist. Dette var til de som ikke skjønte meg eller kjente meg.

Artig med dere også. De jeg liker best å kødde med er veganere! Jeg veit at jeg har noen fans som faktisk er det. Jeg veit også at jeg har noen som er det som også er oppegående! Til de så må jeg bare si at jeg håper dere har det kult med soyabollene deres mens jeg slurper i meg fett!

Jeg har aldri møtt på noen (bortsett fra ei) som har vært så vegan at de ikke hører på meg så dette går nok greit.

Fæler du deg truffet og vil forandre meg, så er du veldig velkommen....

Uansett så synes jeg at kjøtt er veldig spiselig. Jeg kommer tross alt fra en gard og veit at det er ukult å navngi dyrene. "Klas Ollson" er grisen vi skal spise. Slik er det bare. Vi kjøper ikke den i butikken.

De(re) som ikke spiser kjøtt... Aner ikke hvordan dere overlever. Ja jeg ler av dere med deres visdomstenner, og de rare som jeg ikke husker navnet på, du veit de som sitter på siden av kjeften din. Egentlig så kan du drite i de, for de er der for å drøvtygge. Drøvtygge hva da? Jo det du har resten av tenna til å gjøre. Nemlig få en bit og dra ihjel...

Jeg aner ikke hva dere militante veganere får ut av dette, men som en kjøttspiser så er tenna mine skapt.

fredag 23. desember 2011

Julebord med gamle venner.

I dag var det julebord igjen. Denne gangen med "gamle" venner på Tjuvholmen. Fikk veldig god mat og topp stemning. Ble noen leker også som alltid er toppers så lenge det er alkohol innabords. All ære til marianne som gidder dette år etter år. Jeg måtte desverre gå tidlig ettersom jeg har ei slekt som tror på å stå opp tidlig dagen etterpå. Jeg koste meg gørmasse da jeg så igjen folk jeg nesten ikke har sett i løpet av året som har gått. Dette julebordet er så nærme en tradisjon som jeg kommer.


mandag 19. desember 2011

Bursdag sann....

I dag kom jeg tidlig ut på Nellie der man bare fant en stk. Steve som var litt sliten.

Hadde det fint og tok en del øl der mens jeg fikk noen gaver.
Audun var også innom etter treninga.

Fikk en presang som sa at eller annet med å si at jeg "Have the time to listen to me whine....)

Slik går nå dagene.

Skal prøve å la være å si det hele tiden etterpå.

Noen negeretter var bra på  Nellie i dag. Noen andre sorte var ikke så flinke. Deriblant en som jeg har forasvart før. My bad. Han klarte å true Steve og det er aldri bra. Ergo, mannen er uønsket. Jeg var dum som har forsvart han før. Han veit hvem han er for han aner hvilken blog dette er. Sorrty. Skal du være dum på Nellie så har du tatt et valg. Jeg beskytter deg ikke heretter!

I morgen så er det en dritbra konsert og dit skal jeg. Håper og tror at ingen av dere som jeg har prata stugt om kommer dit. Hvis dere skal: FÆKK ÅFF!!!