Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

fredag 19. august 2011

@Balborsj gjorde det jeg ba om

Jeg sa til en del folk at dekk kunne få navnet mention. @balbosj gjorde det! Han kjøpte mætti øl ått meg. Det er fortsatt plass til andre.

Nå skal jeg si hva som egentlig skjedde:

Jeg kom tidlig ned til Seb's og sånn er det.

Alle rare folk var der og de tok en liten spansk en. Hvis du ikke var der, så er du fækked.

onsdag 17. august 2011

Edrublogg (nesten)

Ettersom jeg får så jævlig mye pes hver gang jeg har vært ute å drukkert uten å blogge, så skal jeg kåla ned noen ord nå. Blir ikke sånn supermorsomt men et lite referat skal vi vel få til.
 Hmmm. Jeg omtaler meg som "vi" når jeg er litt påseilet. Det skjer aldri i fylla.

Dagen begynte veldig tidlig og etter en kjip start (som også var bra på en måte) så gikk turen til Tante Gerdas. Jeg ba om en liten kaffekopp og det fikk jeg jaggu også. Lite kaffe, men full pris. Jaja. Min egen feil. De andre fikk halvlitere til samme prisen.

Dro hjem for å gjøre lekser men sporet av litt gitt. Fant ut at det var en pappask med nye episoder i seriene mine. Glemte å se på de også ettersom jeg ble sittende fast i det lobotemerte nettet mitt. Dro på quiz på Nellie der vi gjennomførte en grei første omgang bare for å rakne totalt i andre.

Rundt 9'ish var det klart for Seb's (jada. Genitivs s og hele pakka i noreg) og litt mer seriøs drikking. Sjefslooter'n fra Manchester kom tilbake og alle var glade. Klarte ikke helt å banke de i dart ettersom Runar suger kukk i helvete! Neida, han gjør jo ikke det. Han bare småsmatter litt.

Jeg veit egentlig ikke hva jeg skal blogge om ettersom jeg mer eller mindre er edru. Havna hos ei venninne der jeg ble fora med mat og litt øl. Prøvde å introdusere henne for jodling, men av en eller anna grunn så lo hun bare av meg...



Skal blogginga bli mer spennende enn dette, så trenger jeg hjelp. Jeg har ikke råd til å drikke hver jævla dag. Donasjoner kan betales i baren på seb's. Innskudd mer enn 100 kroner belønnes med mention i bloggen. Over 500 og jeg lager ei hel side til deg/dere!

søndag 14. august 2011

Jeg hadde en flott overskrift når jeg gikk hjem, men jeg glemte den!

Ja jeg skal blogge i dag Hein.

Kom akkurat hjem etter en fin kveld på byen. Mange folk ute etterhvert og morsomhetsskalaen var høy. Ja det var et ord jeg ikke klarer å dele.


Kom på Seb's ved 8 (20.00) tiden og var kav føkkings aleine. Det var jo Hein men han telles ikke ettersom han var straffet med å jobbe. Etterhvert kom det flere. Den første var Jens som jeg kjente mætti før ettersom vi har gått på skole sammen og også vært med i samme datagruppe på 80 tallet.
Prata litt piss om alt og ingenting mens vi venter på flere mennesker.

De kom etterhvert og ved 11 (23.00) tiden så begynte puben å fylle seg. Det var folk i alle aldre (vel, over 20) og alle fasonger. Nå begynte detaljene å bli litt utydelige for meg ettersom jeg hadde hatt det gående med øl hele vegen. Dekk veitt åssen det er. Uansett så beit jeg meg merke i ei dame? som hadde verdens største "There's something about Mary" hårsveis som så ut som hu var 7 år. Nå skal ikke jeg rakke ned på folk ettersom jeg ser kav latterlig ut sjøl, men jeg måtte både flire å twittre om det.

Det var også til og begynne med en del stamkunder som glimret med sitt fravær som fant ut at de skulle komme. Noen hadde gyldig grunn til å komme seint (Anjazz og Nerdetur folket) mens andre bare er økonomiske og drikker hjemme.

Rundt klokka 12 (00.00) så var ihvertfall nesten alle på plass og festen kunne begynne. Tråka ute i bakgården og jeg var kula i et pinballspill en liten periode. Jeg trodde jeg var tjukk, men det hjelper lite når buffera er 40cm høgere enn meg. Ble satt inn som reservevakt idet en eller annen idiot hadde spydd ned pisserenna (FYYYY!!!) slik at Roar måte ordne opp. Han takler oppkast. Det gjør ikke jeg!


Nå har jeg litt jernteppe ettersom jeg ikke husker rekkefølgen. Det ble ihvertfall twitret endel fra den fake Hein accounten og alle var glade.

Sorry, pissepause.

Etterhvert kom jeg i skade for å kalle Gravdahl Gro for Gry. Mens jeg prøvde å klå på puppa hennes. Det var hun ikke spesiellt imponert over. Brukte neste 4 1/2 minutt på og ordne det, mens jeg kløp Jan Willy kjærlig i puppen. Det skulle vise seg å ikke være min siste blunder denne kvelden.

Måtte også leke nazist i inngangspartiet til de stakkarene som bor over bakgården til seb's ettersom de hadde nach. Jeg skulle ikke gjøre mer enn å sørge for at de ikke tok med drikke/glass inn, og det veit de jo jævlig godt fra før og oppfører seg deretter. Bra folk!


Har jeg sagt det med spyinga? Ja det har jeg. Måtte lese gjennom. Slik som denne blogginga fungerer er at jeg bare skriver det som faller meg inn og alt er usensurert. Åja! Jeg møtte også bra damer. Det har jeg glemt å skrive om. Kort foretlling lang: PUPPER!
Jeg klarte også å si at ei vennine av meg var tjukk, men jeg håper hu skjønner at jeg bare kødda selv om mora hennes sa det først!