Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 23. april 2011

Laaaang Fredag

I dag var nok en bra påskedag. Var ute med gode venner og ting gikk bra.
Noen forelska seg litt for mye i kort på Nellie, så Radiomannen og jeg gikk på Seb's for å se an livet litt.
Der spilte de punk og hardcore (noe jeg måtte spørre hva var for noe og etter å hatt fått svar, så var jeg fornøyd med det)

Stakk tilbake til Nellie der jeg traff på enda flere kjentfolk, påsken er tross alt påsken. Mætti Engler og alt var fint.

På tampen av kvelden så satt vi der da, vi som kjente hverandre.
Bestandig morsomt å se 2 gutter sloss om samme dama uten å slåss fysisk. (tar litt tid før jeg merker sånn vettu)
Jada dere veit godt hvem dere er selv om jeg ikke skriver navn.

Dere skal bare være så glad for at dere ikke spør meg om råd ettersom jeg er så liten at jeg ikke har følelser. (sa han bittert og la seg i fosterstilling i dusjen mens han mumlet "vask meg, vask meg.")

Satser på at påsken er litt mer innbringende i morgen og det tror jeg. Jeg er rar slik, trur støtt på noe bedre!


Gla Påsk til alle!

fredag 22. april 2011

Burn, Burn, Burn, The grill on fire!

Dagen begynte fantastisk bra. Hadde ikke før hørt om det gale jeg gjorde i går før ei melding kom inn om grikling!

Tok følge med radiomannen oppover og traff på kjentfolk slik som Platenurrer.
Etterhvert kom også sodakongen og dama til Platesnurrer.

På griklemenyen sto det laks. Veldig bra. Til forrett så var det kamskjell og alt var fint helt til Platesnurrer gikk inn et øyeblikk. Vi andre satt igjen ute og så at det var flammer nederst i gassgrillen. Vi trodde det skulle være slik.

Platesnurreren kom ut og så det samme og fikk det plutselig travelt. Det vi ikke visste var at grillgangen før var det ordna kottisser med masse fett og mariande. Det brenner godt gitt!

Når flammene ikke var å ta feil av og vi skjønte at dette var "litt" ute av kontroll, så løper en stk. journalist ned på plenen for å ta bilder, den andre googler "hvordan slukke fettbrann", Platesnurrer redder de fiskebitene han kan og jeg får æren i å hente pulverapparatet.

Man bruker kun brannslukkingsutstyr som siste utveg fordi da er grillen føkka.

Noen fant på den fine ideen å bruke mel som slukningsmiddel. Det funka veldig dårlig. Det funka faktisk så dårlig at det tok mer fyr!

Salt! Var det noen som sa. Som sagt så gjort. Funka bra det.

I mellomtiden hadde platesnurrer skrudd av gassen og lempa beholderen unna.
Etter noen minutter med svart røyk så slukket det endelig. Vi trodde faren var over helt til vi ser på grillen igjen.

Alt er slukket men selvfølgelig så er alt varmt. Det ser ut som om det går bra og vi snakker litt sammen. Men da begynner knappene å smelte! Platesnurrer's tårer kommer til syne når han ser at grillen synger på siste verset.

Det ender opp med slokt grill, god fisk uansett, ikke nedbrent hus og en grill som mangler to knapper som smeltet!


Gikk på byen etterpå der alle var enige om at det var mye åndsvake folk ute. Ingen av oss var på konserten på Barrack da vi sto og hang rundt bua til Platesnurrer.

Som en personlig nota må jeg bare si at jeg har sett den verste/beste pushup BH'n i hele verden. Når du fra naturen sin side har dobbel D, så er det ikke noen vits i å få de til å stå rett ut!

torsdag 21. april 2011

Blast from the past

Påskedart er jo egentlig synonym med fyll. Det var det nok også for enkelte, men ikke meg i dag.

Darten gikk som det måtte gå når jeg ikke har drukket noe særlig; jeg tapte.

Overraskelsen var stor når det kom et gledelig besøk i form av to flotte damer som jeg ikke har sett på lenge. Fikk en P2 (som jeg satte pris på, men ikke likte) og praten satt relativt løst slik det gjør med folk man ikke har snakka med på en stund. Stort var sjokket mitt når jeg fant ut at den ene ikke engang hadde hørt om brugleblågg! Ja der kan man se hva som skjer når man talerest altfor sjeldent. Hu veit det nå går jeg ut i fra!

Dro på Seb's der P2 damen fant ut at jeg likte GT og det var jo fint! :)
Ettersom dette er veldig GAMLE damer ;) (nesten like gamle som meg) så måtte de hjem til mann og barn. Uhørt!

Kvelden forløp uten noen problemer der jeg koste meg masse!


God start på påsken!

onsdag 20. april 2011

Kvelden jeg husker minimalt i fra

Det hendte i de tider da det gikk ut gjetord i fra mange personer at det var fredag før påske.

Det jeg husker:

Det var dobbeltkonsert på Seb's med Forgery og Tantara. Fikk med hele konserten til første bandet (som jeg går ut i fra var Forgery) som var dritkult. Et par låter ut i andre bandet så blir alt svart. Ikke bandet sin feil men antagelig en ettervirkning av det som skjedde senere.

Når jeg kommer litt til meg selv så har jeg vage minner om noen blodprøver som blir tatt og jeg tror jeg er på sykehus. Svart igjen.



Kjørte litt MR.

Drar ut noen kanyler og springer ut i en korridor som er folketom. Finner ut at nå kan jeg leke Riget. En lege eller sykepleierske tar meg igjen og legger meg i bakken og forteller meg at jeg må bli her. Svart. Våkner på nytt og har en veldig vag følelse av at jeg prøver å kle av meg en kjortel og få på mine egne klær. Mer løping.

Finner ikke vegen ut og blir innhentet av de snille, men dog så bestemte pleierne som insisterer på at jeg må skrive under på et eller annet. Skjønnte det ikke da, men går ut i fra at det var fraskrivelsesansvar hvis jeg virkelig ville dra nå. Tror jeg stakk fra uten å signere og det neste jeg husker er at jeg sitter i en taxi tilbake til Hamar.

Taximannen var veldig snill og sa at han kunne kjøre meg til Hamar for 180 kroner. Jeg var kjempeblid og sa jada det går greit.

Utenfor leiligheten viser det seg at jeg kun har 50 spenn som han får, og nå er han ikke fullt så hyggelig lenger. Går å legger meg.

Det som jeg har fått fortalt:

Etter konserten på Seb's har jeg vært på Nellies og tatt 2 øl. Alt i alt denne kvelden har jeg drukket 5 pils hvilket jeg da tror jeg klarer glatt.

Har visstnok vært ute med noen polakker å drukke sprit av en flaske jeg aner ingenting om, men ryktene tilsier at ikke noe mer enn en slurk eller to.

Får skyss på Statoil der jeg kjøper meg en grandis og møter bartenderne fra Seb's.

Har visstnok stått og pratet med de og mistet balansen bigtime. Detter bakover og slår bakhodet i asfalten. De følger meg hjem, enten ved hjelp av apostlenes hester eller bil, litt usikker der.

Blør fra bakhodet og jeg er ikke hjemme...

Oppe i leiligheten har Hein fått meg inn men han skjønner at noe er galt. Setter meg ned og jeg sikler og svarer ikke på tiltale. Etter noen minutter uten kontakt finner han det best i å ringe legevakten. De kommer med sykebil og frakter meg til Elverum.

Sammendrag:

Fikk en monsterkul i bakhodet, blødde ned heisen og mistet cirka 5-6 timer av kvelden. Ikke blackout men absolutt svart. Skal bli moro å se svarene fra sykehuset på blodprøver og MR.

Har jeg lært noe? Nei ikke en dritt for jeg husker da ikke noe!

Denne historien er skrevet noen dager senere ettersom jeg måtte få en del fakta på bordet.
Jeg skylder bare på meg selv, men tror at jeg klarer å få i meg mer en 5 øl. Det var flere folk som drakk av polakkspriten også, så hva som egentlig skjedde er et mysterium.

Moralen er vel at alle får ha en trivelig påske, og at det eneste jeg har dårlig samvittighet for, er den stakkars taxisjåføren jeg fortsatt skylder penger....