Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 1. desember 2012

Julebordsråd.

Dere som har lest bloggen min før veit at jeg blir sanseløst dritings. Bortsett fra dere som tror jeg har en hjerneskade da. Det har jeg desverre ikke.

Jeg hater derimot julebordssesongen.

Alle drikker seg dritings og synes at det er toppers.
Folk gjør seg til latter og synes at det er topp stemning. Allikevel kan jeg ikke identifisere meg med dem.

Jeg vil hevde at jeg er profesjonell (selv om skrivefeila hagler akkurat nå og hver gang jeg taster) og har finjustert skillsa som går på det å bli dritings og fortsatt ikke være ekkel.

Min modus er (som de som kjenner meg veit) å si pent hei, før jeg tar på puppene til damer og spør gutta om dama er hypp på trekant.

Dette er ikke noe amatører skal prøve på! I 9 av 10 tilfeller så ender det i krangling og/eller legevakt. Man går simpelhen ikke rett på brystpartiet på damer bare fordi at man har promille!

Etter ca 20 år på byen så har jeg enda tilgode å få meg en på trynet grunnet tafsing. Det er fordi jeg ikke tafser men jovialt kjærtegner fettkjertlene.

Husk også på at mannen i forholdet vil bli veldig aggresiv hvis du overser han helt. Gi han noen komplimenter slik som "Du har faan meg ei jævla bra knulledokke! Kan jeg ta på a?", "Du får 100 spenn hvis jeg kan kna puppa til dama di!".

Tro meg, dette funker.

Så kjære julebordsgjest; Følg disse instruksjonene så vil du se at det er en grunn til at dressen din er ødelagt og at du mangler ei fortann.

Se på dette som min førjulsgave til deg!


Og kjære damer: Vi føles på Hedmarken!

torsdag 29. november 2012

GRATULERER RUNAR!

Så i dag var det mange som skulle spille biliard.

En del døde med en gang og en del døde etterhvert.

Jeg var dommer som jeg var i fjor også.

Forskjellen var vel at jeg trodde jeg skulle kunne ting for ett år siden. I år så bare var jeg.

Jeg fikk ikke med meg vinneren fordi det var enten Hein eller Runar.
Gikk hjem litt før det var avgjort gitt...

Nå snakka jeg akkurat med Hein og han sa at RUNAR vant 8-6 så da er jo det greit!

Da skal vi alle sammen gratulere Runar med seieren!

Jeg ser på toppen at jeg er forkastelig til å skrive ting. Uansett så er det greit.

Jeg prøvde å være dommer og klarte meg lengre enn i fjor.

Nok en gang, Runar vant!!! Gratulerer!

tirsdag 27. november 2012

Mandag baby. Mandag!

I dag var det ordentlig mandag. Dvs. mange hyggelige folk som drakk seg dritings på sprit men som vanligvis ikke har muligheten til det ettersom de jobber i bar.

Kvelden i seg sjøl begynte hos Hein der vi drakk litt øl og vin mens vi spiste en bedre ostebasert middag. Vi spilte også litt FPS. Dvs Hein spilte og jeg så på.

Dro deretter på Nellie der Bjørnar prøvde så godt han kunne å holde fortet igang. Mætti sprit og en amatørfamilie. De gikk gudskjelov.

Tok dernest turen til Nagasaki Ost&Kjeks der Marianne var straffet med arbeid. Steve og undertegnede fikk i oss en enhet med brennevin.

Tilbake til Nellie så begynte folk utrolig nok å bli litt fulle, men det ble nå slik at vi skulle på nacht etterhvert. Det var hos Even og Stine.
Ettersom 20 personer var litt i overkant så ble det en del siling i døra.

Kom inn sammen med de jeg bryr meg om, men jeg var egentlig ferdig for dagen. Ikke var det nok å drikke på heller. (Selvfølgelig, hvem faan har nok drikke til en haug med tørste bransjefolk?)

Stakk hjem igjen og synes egentlig dagen var bra. Tilbake sitter en del folk som kommer til å ha det mye verre i morgen enn meg. Forhåpentligvis.

mandag 26. november 2012

Gode venner og andre.

Det er veldig forskremmende å tenke på at mange av de jeg kaller venner har en så usedvanlig snever hjernekapasitet. Dette gjelder ikke de jeg var ute med i dag, men det er bekymringsverdig lell.

Se på dette innlegget som en form for oppvåkning. Nei, jeg skriver ikke navn, men er du dum så veit du hvem du er. Eller, det var vel å tro litt for godt om folk.

For å si det på en annen måte så er det veldig ugjennomtenkte statuser som kommer fra enkelte (og da tenker jeg ikke på svada men mer på tilsvar til statuser) som fullstendig mister plottet når det gjelder humor.

Greit nok at statusene og bloggen min ikke henger på greip nesten hele tiden, men tenk deg om di ganger før du kommenterer.

Bare så det er sagt: Denne gjelder ikke Jürg1 som jeg sleiva litt til på facebook, men det gjorde jeg fordi han er oppegående nok til å skjønne greia.

Hintet var til noen som forblir navnløse og som desverre skylder IQ pga tilsvar på vitser over lang tid.

Jeg skulle kanskje nevne navn? Nei det gidder jeg ikke. Bloggen her går ut på å drite ut meg sjøl og ikke andre. Ja jeg rakker ned på andre, men forhåpentligvis ikke mer enn at de forblir anonyme.

Føler du deg truffet så er det bare å ta kontakt. Regner med mætti respons.

Til sist vil jeg bare nevne at Seb's er 1000 ganger bedre med reale folk enn når det er mye riffraff der. Leses: Har du lyst på godt drikke og godt musikk samt oppfører deg, så ta turen innom i midtuka eller en søndag.

Lørdager er og blir amatørenes afte. (Og før du klager på at du har jobb og ikke kan p ga familie osv; det er lov til å drikke en eller to øl og så gå hjem)

Kjærleik!