Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 14. januar 2012

Koselig kveld. Kjed overskrift. Pule hell?

Jeg kom på Nellie veldig seint ettersom jeg ikke hadde tenkt å gå ut i dag i det hele tatt. ja, hvit måned henger litt igjen (som er litt rart ettersom jeg ikke har fullført en engang)

Platesnurrer ga meg ei melding i 11 tida at han hadde en øl som han ikke kunne drikke pga at han kjørte bil. Som den flinke alkohol likeren jeg er så måtte jeg jo komme en tur. Fikk selskap av Radiomannen og vi havna på Nellie.

Stakk en tur innom barrack der det var i underkant av mye folk, men Jon (er homo) har fått det for seg at hver gang jeg er innom så er det Fernet på gang.

Fant etterhvert vegen til Seb's der det ble en del øl og noen UTROLIGE store butikker å se på. Aner ikke hvem hun er, men jeg er solgt!

Satt med gode venner og koste meg en times tid.

Plutselig kom fetteren min som jeg ikke har sett på ei stund og det var superduper trivelig! Jeg er altfor dårlig til å ha kontakt med slekta så jeg setter pris på når de kommer for å oppsøke meg.

Noen øl senere så var det ordentlig stengt gitt. Faans skjenkeregler...

Eller egentlig ikke. Bare om å gjøre å komme ut før. Jeg skjønte greia i dag når jeg begynte sent selv. Vanligvis når jeg drikker så går jeg ut i 20.00 tida og da er det plenty drikketid. Note to all: Ikke kom ut for seint!

Har jeg forresten sagt at Paypal knotten funker nå?

fredag 13. januar 2012

Hva faan ser du etter?

I dag var det tydeligvis OsloESS konsert både på alkoholfrie plasser og på de som serverer. Veldig bra! Kudos nesten!

Jeg derimot har egentlig ikke noe forhold til dette bandet som tydeligvis trekker mætti folk fra fjern og nær! Gode ting!

Jeg kom på Seb's slik ved 8 tida der jeg ble møtt av en bartenderer som sa jeg skyldte penger. Det var jo veldig greit i og med at jeg gjorde det.

Satt der og blomstret ei stund før en hel haug med ittno kom inn..

Neste gang dere er på konsert, kan dere væresåsnill å ta med folk som har hørt musikk før? Bare et lite spørsmål.

Jeg registrerer også at min gode venninne Jenny Skavlan har fått seg nytt program. Rekk opp hånda de som så på tweet4tweet i dag! Eller enda bedre, de som så på det kan krysse av nederst under innlegget mitt helt til høyre!

Jeg er ganske sliten nå ettersom jeg er midt inne i min "hvite måned" (fuck it, vi veit at dette ikke funker) så ta det litt med ro.

I andre ting av interesse så kan jeg nevne at jeg scora en hel haug med voksenpoeng da jeg kjøpte meg dyne, pute, laken, dynetrekk, putevar og strecthlaken her om dagen! Stolt!

onsdag 11. januar 2012

Aner ikke hvor det kom fra, men dette kom ut:

Herrefgud. Skal jegliksom leke som jeg ikke kan gi meg noen ting ettersom alle tor de er hekster+

nOEN AV DERE ER SÅ INN I HELVETE ALLRIGHTE AT DERE TROR DERE HAR SJANGS PÅ MEG.


hER SITTER JEG OG PRØVER DESPERAT Å FÅ TAK I EI ANNA DAME. jA JEWG JEG GJØR DET AV OG TIL. <DET ER AKKURAT DA DU KOMMER HIT FOR OG PRATE MED MEG! slem sLEM sLEM ER DU!!

Skulle du ha sett, det var litt capslock ute og gikk! Sorry for det! (Og det er også akkurat det jeg sier til de som på en måte kunne vært mor di!)

Bare at jeg er litt mer forsiktig. Morra di ble sammen med han tøffe som var mye kulerre enn ,eg. Ja han som du egentlig ikke har snakka med. Men til syvende og sist, så er det jo han som fikk pult mora di!

Til våre oppegående guttelarver: Det hjelper ikke å være snill. Gi en på trynet. Gi faan i å være snill. Gi faan i å tro at du kan komme tilbake, (det skjer ikke) bare ta deg for! Mann deg opp og slå ned han idioten som bare drev med sport! Gi faan i om du får deg en blåveis av duden skom du tror du kunne ta! Jeg gir faan i om du gjør det for deg.. Gjør det for meg!!!!!