Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 1. september 2012

Mætti konserter!

I dag så var det altfor mange konserter på Hamar.

Det var også en festival på Tangen.

Jeg prioriterte konsertene som var på Seb's som var Müsth og Aspherium.

Jeg hadde aldri gørt Müsth bandet før og de spilte jo bra, men det var bare ikke noe jeg likte. Dyktige musikere og de ga faan meg jernet på scena! Håper de kommer lang i musikkverdenen og tviler ikke på det heller. Det var bare ikke for meg.

Når det er sagt så håper jeg at dere gir de en sjangs for det er faktisk habile musikere altså! Jeg liker det bare ikke.

Det jeg derimot liker er Aspherium for de leverer slik musikk som jeg er vandt til. God gammaldags trash der hodene vrikker på seg. Men jeg er jo gammal trashere også, så det er fullt mulig at Müsth var bedre. Hvem veit?


Det var også mange andre konserter i dag. På Barrack så snurra Melkeveien plater før Sprutbass kom med litt liveaction. Skulle selvfølgelig ha hørt på det, men som sagt så var jeg litt opptatt en anna plass.

Sørg for å søke på banda jeg har nevnt på youtube og gjør deg opp en egen mening!

I hvertfall så er jeg ingen dere skal høre på.

Mürth Aspherium Melkeveien Sprutbass.

Det er alt dere trenger å vite!

torsdag 30. august 2012

Har dere hørt om SG?

Joda i dag så var jeg ute og mista lle røyken min. Jeg mista også lommeboka mi, men den fikk jeg igjen. Går ut ifra at jeg får igjen røykebn også. Det eneste som jeg synes er feil i dag er att på twitter så er det bare suical girls som gjør noe ut i fra seg. Dere er veldig stille!

Ja jeg veit at jeg ikke skriver så mye heller, men da må man huske på at jeg har fått veldig mye kjeft. Det har ikke dere.

Og hvem faan er den sinte guttekvalpen dere pluteslig hører på? Jeg aner ikke hvem han er. Kan noen introdusere meg til han?

søndag 26. august 2012

Film Titell.

I dag da så var jeg hjemme hos Platesnurrer. DVS at jeg sente ei meling til han når Fulham kampen begynte. Dårlig gjort av meg ettersom han gikk glipp av det første målet.

Satt hos han og kjæla med kattene/ derav en fanga mus) og måtte gå ut klokka ti.

Kom på Gerdas til stumfilmen begynte og vi hadde det veldig fint der. Ikke Erik, for han måtte jobbe, men sammen med Audun som faktisk tok bra bilder av stumfilmen fra 1919.

På internett så er jeg sammen med Marie, men tydeligvis ikke på ordentlig for hun var ikke der.


Stakk på Nellie etter filmen og der var det veldig bra liv.

Etterhvert så ble det litt nachtspiel (ikke på Nellie) og det gikk jo bra, helt til jeg fant ut at jeg var full.

Nå er jeg hjemme og skriver dette.