Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 6. desember 2014

Brugleblogg v2.0

Ojojoj!!!1!

Se her du! Sa at bloggen kanskje ble restarta igjen i går og det tok faan meg ikke mer enn en dag før det ble noe nævanyttig å skrive der! Vel, det med nyttig var rein og skjær løg. Flaks for dekk at maskina mi fortsatt huska passordet forresten.

Husker jo litt hvorfor jeg la ned greiene og det hadde litt med at jeg syntes den spora litt av. Fra hva? Aner ikke, men jeg ssyntes nå det da. Og en anna ting var det at google ikke gadd å betale meg reklamepenger slik en rusablogg skal ha. Nå har det jo vært mætti skriverier om skatteting og slik på de som skriver seriøse rosablogger, så det vil jo ikke jeg blande meg borti lell. Tenker heller at jeg slenger inn en donasjonsknapp til paypalen min jeg. Der kommer alle penga til å bli brukt til ting som jeg trenger og neppe noe vann til afrika, ebolavaksine, rettferdighet i Ferguson eller andre ting som du heller burde bruke penger på. Det med rettferdighet i ebola er jeg forresten litt usikker på. De har da vel vann i Ferguson?

Ble nok en gang som vanlig aldri helt full, men traff da på mange nok som ble det. (det kommer til å ta litt tid for meg å komme tilbake i blogghumør, så det blir kjedelig i starten altså)

Uansett så tror jeg kanskje at det er greit å restarte litt ettersom jeg har sett hvor mye idioti jeg har spredd på facebook i det siste.

Reglene er de samme som før, jeg redigerer ikke så lenge det bare er jeg som driter ut meg. Kommer det noen sure oppstøt der jeg driter ut andre ved navn så kommer jeg til å fjerne det så fort jeg tør å se på bloggen eller husker at jeg har starta på nytt.

Så til poenget. Hva skjedde i dag?

Kom på Seb's ved ti tida og tok noen øl i trivelig selskap. Plutselig så skjedde det jeg trodde man var forskånet for på favoritt metalpuben; JULEBORDSGJESTER! Oh noes! Det var jo like kjedelig som det alle synes det. Med unntak av de som faktisk var på julebordet og var på samme nivå.

Jeg hadde tenkt til å skrive mer, men jeg leste over og ser at dette allerede er kjedelig og at bloggen bare er en skygge av seg selv. Sikkert fordi jeg ikke ble dritings i dag. Dette kan du hjelpe meg med ved å sette inn alle penga dine på bankkontoen min, eller ved å bare si til Hein (og betale) for min neste fyllekule. Tror nok det kommer til å bli mye mer saftig ettersom jeg ikke har fått meg på ei stund og er konstant tørst.

Uansett, here's for a new runde med bruglings!