Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 11. februar 2012

Tjære hesus!

I dag var det en merkelig dag. Jeg satt hjemm og var egentlig ikke ute etter en tur på byen idet hele  tatt. Våkna ved 10 tida og satt meg ved edb-maskinen jeg har arvet etter farfart. Den kan pluss og minus. TI-80 sier noen.

Surfa interwebben ganske kraftig uten å drikke men jeg kom til meg selv i det jeg så på en 4 minutter lang videosnutt om hvordan is smelter. Ok. Level up i uinteressante fakta.

Bethesda la ut nok en tutorial om hvordan man skal bruke CK så jeg så på den også. Nå er allting
 glemt.

Til poenget. Men først: Så en veldig kul sak som er sletta fra internet om en spøk som strakk seg over 3 år. Den finner du sjøl ved å søke på "three year old prank". Du må riktignok bruke arkivet til internet og jeg veit ikke om det er en sann historie. Bryr meg ikke heller. Laang lesning. Tok meg et par timer men verdt det.

Etter den så stakk jeg på Seb's ettersom jeg hadde hørt at noen fra LIPA skulle spille. Og attpåtil så var det jo den første konserten der Seb's kunne prøve anlegget sitt.

Første bandet og det andre (hovedbanded) spilt forsåvidt jævlig bra. Det var bare ikke min type musikk. Men vel verdt å høre på.

Stakk på Nellie etterpå (der jeg fortsatt ikke har en gullkanta avtale, så det må vi snakke om!)

Var en del folk der og jeg fikk høre at det også var det under konserten på Barrack. Drakk meg ihvertfall dritings med litt hjelp fra Erik Platesnurrer. Andre folk som var der koste seg også, så i kveld vant faktisk Nellie.

På denne tiden begynte jeg å bli fullesen så jeg kan ikke si så mye om det som skjedde, bortsett ifra at jeg ble tatt i rævva av en imaginær lekedildo. Det går greit ettersom jeg har løggi med dama som lekte.

Nå må jeg slutte å fortelle ettersom det faktisk ikke egner seg på trykk engang på bloggen min og noen sier at jeg skriver for mye. Får pult! LØivet er greit!

fredag 10. februar 2012

Se over meg!

Jeg veit det begynner å bli kjedelig å skrive under på så innihelvetes mange petitioners, men for å bevare et fritt internet så er det faktisk viktig. Hvis dere ser på toppen av siden så er det en link som dere kan skrive email adresse og slik i. Bruk 30 sekunder på å fyll ut det selv om du ikke synes det gjelder deg. I dag er det mest EU-land og Norge er gudskjelov fritatt, men det betyr ikke at vi ikke skal vise vår støtte. Jeg tror at om ikke så lenge så kommer dette til å være en del av realitetene i Norge også. Vi klarte å stoppe den første SOPA/PIPA bølgen, men krigen er ikke over.

Noen av dere veit det at jeg er en forkjemper for internet frihet, mens andre synes dette er tull og tøys. Jeg håper at de av dere som synes det gidder å skrive en kommentar for å fortelle deres mening. Ved å signere så vil dekk antageligvis få noen mailer med info om ACTA og TPP, men ikke noe spam.

Jeg gidder ikke å bruke opp fylletiden min på å forklare hva ACTA og TPP er for noe, men dere er åndsfriske mennesker og dere kan google. (Her skulle jeg nok lagt inn hurtiglinker men det er seint på natta og jeg er full)

OK! Til innlegget!

Først en tur på Nellie der det var en gammel kompis som lurte på overnattingsplass. I og med at jeg hadde store planer om qvinns i dag så utgikk det jævla brått. Han booka rom på vandrehjem or whatnot. Kom også en kar innom som visste hvem jeg var og som mente jeg kunne få han inn i HA. Good luck with that!

Deretter tok turen den sedvanlige vegen til Seb's der Oline klarte å komme inn og drikke!!! Vanligvis så jobber hun jo bare der ettersom hun manglet litt alder på tjueårsgrensa. Endelig var tiden inne og det var koselig å se ei bra dame få lov til å drikke med alle sullikene.

Christine kom også innom en svipptur helt i fra Tromsø land og det var mætt trivelig. Fikk lagt inn en del aksjer og skal nok få a i sengs før turen går oppover igjen! ;P Sterk i trua amma.

Roar fikk passet sitt påskrevet av en fyr som hadde lagt igjen hele ordforrådet sitt hjemme.

Som en liten sluttgreie så får jeg opplyse om at jeg skal overføre hele bloggen til et ordentlig domene ganske snart og ikke et pseudo som det er nå. Dere kan fortsette å bruke taste.priv.no så jeg veit ikke hvorfor jeg sier det egentlig. JO!! Kom på det. Kan hende at jeg ikke får med hele arkivet og dermed må begynne på nytt.

Nå skal jeg mekke jalliser så nå må jeg gå. Da våknet jeg og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

torsdag 9. februar 2012

Snørr

I dag var det en veldig bra dag å være innehaver av Bruglebloggen.

Greit nok at ISP'en min har varslet denial of service så denne bloggen kommer litt seint, men jeg skriver den allikevel klokka 02.31 den 09.02.2012

Jeg begynte veldig forsiktig på Nellie der Steven var straffet med arbeid. (Skulle bare mangle, jeg går ut i fra at dere har sett åssen han så ut i går!)

Aina kom ut en tur og det er alltid kult å se ei god vennine som har vært i amerikaland.

Etter et par øl så ble det Seb's sin tur. Kjøpte en øl der før godeste Andrè kom bortom meg for å fortelle at han satte pris på bloggen. Alltid koselig å høre!

Det som var litt spesiellt var at godeste Andrè (Bortsett ifra å ha en rar bokstav i navnet (tror jeg da) akkurat har blitt pappa! Det er noe vi alle sammen skal klappere for!

Ikke nok med det, han sa også at jeg skulle drikke gratis øl på han resten av kvelden! Ettersom jeg ikke hadde hjerte til å si nei til en nybakt far så tok jeg imot!

Han vant også billiardturneringen som fant sted på Seb's.

Ellers så ble jeg jo ganske full så tilslutt vil jeg bare si til alle dere som har en liten Andrè i magen, at joda. Det går ann å donere til meg uten å bruke paypalknotten!

Hva reklameinntekter angår så er det veldig dårlig. Jeg tjener ikke engang brøkdelen av hva de rare 16-åringene gjør på rosabloggene sine. Det er fordi jeg ikke vil at dere skal bla ei hel side og få mer reklame for hvert jævla innlegg. Det jeg kan tjene på er noe som jeg ikke har lov til å si, nemlig at dere må klikke på annonsene. Så det sier jeg ikke. F eks. Jeg har tre annonser. 0.01 øre pr. visning. Pr. klikk er det 3 kroner. Å oppfordre dere til å klikke blir sett på som juks, så ikke gjør det!

mandag 6. februar 2012

Superbowl my ass!

Ja vel! Jeg kom på Seb's for å sitte alkoholfri. Plutselig kom Ørjan @vlc1999) innom og ga meg en hel haug med alkohol.

Satt der ei stund med han og noen andre som ga meg fernet. Og skulle du ha sett! Plutselig med ett så ble jeg full!

Fikk ikke med meg German open snooker, men gåikk utifra at riktig mann vant

Nå er jeg hjemm og ser på superbowl. Den sporten jeg egentlig kan altfor lite om, men man ser da på. Eller skriver blogg!

Ei høne jjeg liker gikk i gamle feller så no pulings...

søndag 5. februar 2012

Altfor mange bokstaver

Det var veldig rart at jeg ikke skreverete mer enn det som sto her. Jeg har vært veldig tett i nesa og slik går nå denne gangen. Noen av dere som er her på twitter veit hvordan det er, men jeg trodde jeg hadde skrivert.

Uansett så var jeg litt ute idag og mente egentlig ikke det. Jeg var hjemme helt til klokka var over 12.00

Stakk ut ettersom jeg fikk vite at det var ei grie med øl som jeg skulle på. Noen ganger så ble det til at øl måtte konsumerest. Jeg er kjed slik.


Etterhvert så vart det slik at jeg måtte drikke både Fernet og vanlig øl. (Jeg hater/elsker @gulldusjen for å bli sponset slik)

Har dere forresten smakt Firewater? Nei ikke indianer, men litt slik kanel/sprit men ikke helt goldstrike...

Jeg døde..

Bror din er mor de!

Ja i dag så var det veldig mye att det var noen som sa at vi var jævlig her..

Jeg ble ordentlig på en kar der jeg likte at det var folk som kom hit i dag,

Veldig mange kom på plassen der de ville ha noe. Masse artig at de tok ffrt som deet var med alle danse bare!

Jeg kom på nellie veldig sent, og jeg kom wttwrpå hvor det ble sagt at jeg skulle si noe.

Uansett så var det veldig bra og noe sier nei!!

Noen er der og sier at hallo! De går på huet! Jeg sier at noen må gjøre det!