Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 26. november 2011

Snart romjul!

Stakk på Seb's i dag ganske tidlig ettersom jeg trodde det skulle komme mange folk. Konsertstarten ble pusha fra 22 til 23 ettersom lydmannen hadde dobbeltbooka seg. Fair enough.

Mange smårips (dvs 20 åra) kom ene og alene for å se på den mannen som lager helvete til oss små som enten skal justere mikrofoner eller rydde oppatt!

Banda, alle 3, var helt greie men ingenting som er på favorittlista mi på Spotify. Men så er ikke jeg nevneverdig jente heller. Eller jo, kanskje litt. Jan Willy kjøpte øl til meg etter at vi klina litt, men det telles ikke ettersom jeg tok dama hans på puppa. Igjen.

Aner ikke hvordan det var på Barrack der godeste Amb spilte, men går ut i fra at det også var bra.

Sportsbaren hadde også konsert i dag, men jeg er nå bare meg så jeg klarer ikke å være overalt.

Fikk en del å drikke på men ble aldri høggdritings.

Noen pluss i margen skal fortsatt Hein få ettersom han gir meg både øl, sigaretter og kjæl med dama. Ok. Maria skal også få da ettersom det er hu det går utover.

Snakker om Maria, broren hennes var også på hugg i dag. Jeg har bilder! Kos dekk før dere gror att. Hilsen en som har mugg på'n.

onsdag 23. november 2011

Lenge siden sist. Sorry!

Jeg var ute tidlig i dag. Noen sa til meg at jeg kunne drikke så mye Fernet så det holdt. Jeg prøvde på det og ble veldig full. 4 Fernet hos meg er idioti.
Tom var det som sa at jeg kunne drikke. Han sa også at de greiene som jeg skriver edru kan go fuck themselves! Så ihvertfall, jeg skal ikke skrive mens jeg er edru. Kun fulle rico...

Ja slik er det egentlig bare. Grunnen til at jeg ikke akkurat har skrevert så innihelvete mye er jo Skyrim. Fikk ihvertfall en god del av denne Tom i dag. Må bare si at med hånda på hjertet så aner jeg ikke hvem figuren er. Han veit hvem jeg er og  han var klar over å kaste bort fernet på meg for å bevise det! Bra mann!


PS!
Ettersom jeg klarte å bli sanseløst dritings på fernet så tufsa det seg litt når jeg skulle skrive i natt. Klarte å lage en Brugleblogg (altså med o og ikke å) der dette innlegget ble publisert. Legger det ut på "ordentlig" nå. Så av og til MÅ faktisk edru-Rico ordne opp for fulle-Rico.