Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

torsdag 8. desember 2011

Hva faan skjer?

Jeg kom ut i dag og var veldig åpen for det meste. Skulle på dart der vi bare var 5 stykker. Det gikk slik at jeg vant knepent over Jørgen.

Var på Seb's etterpå der jeg fikk mer å drikke på. I dag så skulle jeg betale endel av det  jeg skyldte og jeg fikk inn 2500 kroner til å gjøre det. Jeg ble ikke ferdig med gjelden min, men nesten.

Det var ikke så mange rare folk ute i dag mnen noen var det. Noen skulle snakke mer enn vanlig med meg. Jeg ville egentlig bare gjære opp.

Hadde ei jævlig bra runde mot Roar der det kunne blitt begge veger, men jeg vant. Sjeldent sett så godt spill av begge parter.

Mot Jørgen så tok jeg den første, Jørgen tok den andre lettvindt og så ble det spill på den siste. Jeg klarte meg på en trippel og Jørgen spilte dritbra!

Jeg hadde tenkt til å klippe å lime dette sammen, men det gidder jeg ikke. Slik er det bare og jeg synes dere skal ta det til dere at slik blir bloggen heretter. Jeg orker ikke å sette det i sammenheng.

En plan har jeg. Det er å implementere noe paypal der dere kan donere litt som jeg kan drikke. Aner ikke hvordan det går, men verdt ett forsøk.