Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

mandag 20. juni 2011

Nesten greit.

Dagen begynte veldig bra. Var fyllesjuk som faan men slo på tv'n og fikk med meg 6 timer med hurtigruten! Rakk å bli kvitt fyllesjuken så jeg stakk på Seb's der jeg drakk en del øl.

Folk var koselige og spilte både billiard og dart mens de skravlet lavpannemessig om alt og ingenting. Bra søndag.


Etterhvert så ble det den tiden på kvelden da alle skal gå. Hang meg på et nach, bare for å få vite at jeg ikke var helt ønsket. Litt bitter nå men det får gå. Hurtigruten fortsetter og jeg har nystekt brød!

søndag 19. juni 2011

Velkommen redirekta jævler!

Har vært ute å lekt litt nå. Hahaha. Prøv den forrige setningen uten å være innom spraakraadet.no!

Mange kommer til denne siden uten å skjønne en dritt etter at jeg fikk meg eget domene.
taste.priv.no går nemlig rett hit. Jeg liker dere som kommer pga det, men jeg skulle ønske at dere la igjen en liten hilsen i kommentarene. Skjønner at dere synes at alt er rart her ettersom dere ikke kjenner meg. Lover at jeg skal jobbe mere seriøst med det domenet enn fyllebloggen min.
Når dere først er her så kan dere jo lese dere bakover. Ikke sikkert dere liker det (mest sannsynelig så gjør dere ikke det) men dekk er jo her nå.

Tilbake til i dag og de som kjenner meg...

Fikk noen fine ferneter og øl på Seb's mens jeg latet som jeg jobba.
Traff også på det nyeste tilskuddet på pubben der jeg desverre glemte navnet. Husker det nå, men ettersom jeg er så allright så sier jeg det ikke høyt!

Aner ikke hva det er men jeg har en formening om at pupper nå i dag er mer faste enn det de var før i tida. Mulig de kommer av at jeg kjenner på mer og mer pupper til damer jeg strengt tatt kunne vært faren til. Her er det meget rom for tolkninger altså!

Beste jura jeg noensinne har kjent på, kunne vært 10 år eldre enn meg! Der ser man hvor viktig brystsvømming er.

I morgen så lover jeg at jeg skal pule. Ja det er sant. På søndag den 19.06.11 skal jeg knulle! Hvis du ser meg og det ser ut som om jeg sliter, klokka begynner å nærme seg 2, jeg sitter aleine og du har gitt opp livet, så kom for faan igjen! Jeg lover å ha rent undertøy!!!