Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

torsdag 2. juni 2011

Konkurranse på Discovery channel

Bare en liten notis om at jeg har meldt meg på en konkurranse om å være med i en serie på Discovery Channel. Det må da være lov? Javvist er det det. Er da faan meg min blogg!


http://www.discoverychannel.no/thecolony

Javel.

Enda en dag er over og jeg kan skrive!

Skulle egentlig darte litt i dag men det utgikk pga dårlig oppmøte. Vi kaster jo ståldart og ikke slik enkel homsedat i form av elektroniske skiver! Når det er sagt, så ønsker jeg alle hamarsinger lykke til i NM i helga! Hadde vært fett å være med men ting skjer.

Stakk på Seb's der det var billiard/biljard turnering. Mætti gode folk som var med så jeg turde ikke prøve.
Traff selvfølgelig på mange kjentfolk og også noen jeg ikke kjente.

Ettersom jeg ikke hadde noe spesiellt å gjøre, så ble det Nellie etterhvert. Der kjente jeg jo også brorparten, men traff da noen jeg ikke hadde hilst på på ei stund. Noen enheter senere så var det på tide å gå hjem.

Slik kjedelig blir faktisk denne bloggen fremover hvis jeg ikke kan bli sponset med drikke!!

Vi får se om fortsettelse følger.

tirsdag 31. mai 2011

Hårball! (Trichobezoar)

Lenge siden jeg har skrevert nå! Mye har skjedd så jeg er litt usikker på hvor jeg skal begynne...

La oss ta det etterhvert som det dukker opp i knollen min.
For ei uke eller to siden så var det veldig mange rare mennesker som var på Nellie ihvertfall. La oss starte der.
Hmmm. Jeg husker jo ikke lengre. (Hva er forskjellen mellom å ikke huske lenger og lengre forresten? Når jeg ser det skrevet så ser jeg forskjellen, drit i det)

Det har nå vært litt ståldart da. Dere veit det som de hardcore som ikke er homoer kaster! La oss si det slik at jeg var med men ikke klarte å komme helt opp i toppen.

På damefronten går det som det skal. Ingen faste men du verden så mange puppstell jeg får lov til å leke med. Skjønner ikke detta egentlig. Hadde jeg vært noen andre så hadde jeg fått meg opptil flere på trynet. Klager ikke altså!

Veldig mange trøndere på Hamar i forrige uke! Tror det var noe håndballgreier med småtterier. Far og slik var på pub for å slippe unna litt og slik gikk nå det.

Forrige lørdag, så var det verdens beste dag på Seb's der antall damer/menn var skikkelig bra! Mætti fine quinder som også var fulle. Neste stopp på ønskelista er at de blir lettvindte også!

Noen skilte seg jo ut, men pga taushetsplikt så kan jeg ikke nevne noe mere. Skulle tatt seg ut at jeg ikke får bæta mer fordi jeg skal ha flere lesere på bloggen!

Jeg har tenkt til å skifte litt layout og greier snart så jeg håper dere overlever det. Fint mulig jeg begynner å legge ut noen bilder og slik også. Ta det med ro.. Jeg kommer til å spørre først (veit åssen det er med bilder som plutselig er på nettet uten at man aner!)

Uansett så skal jeg være litt mer aktiv fremover. Har vært i en hvit periode serru.


I dag da, så var jeg hos en pubeier og spilte golf sammen med noen kompiser. Det gikk jævlig ikke bra det ettersom jeg forsov meg og ikke rakk ølsalget i butikken. Dette kan dere ordne på ved å gi meg mere penger slik at jeg kan være konstant full. Jo fullere jeg er, jo flere blogginnlegg kommer det.

Skal få Seb's til å sette opp ei ega brugleblåggbøtte!


Peace out! Lyt vaske ned resten av kåken!