Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

fredag 20. januar 2012

Kelner. Det er en kork i vinen din!

Kom ut ganske seint i dag for å møte på den blaserte Flamske mokkamannen Pepejin. Han var på plass men det var desverre andre også. Greit nok å være evneveik til tider men prøv å forstå når andre går lei.

Skulle ønske jeg var i NYC med de evneveike folkene jeg kan forholde meg til.

Jeg er ikke særlig smart men jeg har da forhåpentligvis noen sosiale antenner igjen.

Når du sitter på en pub og er plagsom hele kvelden og bartenderen gjør sitt beste for å håndtere deg som et ordentlig menneske så er det veldig idiotisk å strekke strikken for langt uten at hun skal begynne å sprekke litt i fasaden. Bl a. når du spør etter hva spillelista her heter for noe. Nei alle har ikke spotify, av og til så er ei spilleliste noe en pub har satt opp for at det passer denne kvelden eller whatever.

Nå harjeg mista litt av tråden avd det jeg skriver ettersom jeg sitter med en kompis som ikke vil bli nevnt. Jeg prøver å skrive blogg men han er utålmodig og plager meg. Fikk vin av han da så ikke helt bortkasta. I motsetning til de idiotene som på død og liv skal snakke med meg ute på byen. Ikke for det. Trivelig det altså bare du ikke har sukkersjokk og vil snakke bare for å høre stemmen din.

Stakkars Dagny i baren i dag, jeg hadde ihvertfall optout muligheten. Det hadde ikke hun. Ikke bare idioter men hun måtte også håpe på at jeg skulle gå.

Nå blir det mye vinprat her og jeg skjønner ikke så mye. Må nok underholde den gjesten jeg har som ikke vil nevnes. Vi talast!

torsdag 19. januar 2012

Test

<a href="http://www.blogglisten.no"><img src="http://www.blogglisten.no/connect/0726ec3e7e993462edb8a91d2a9811a1" alt="Blogglisten" /></a>

onsdag 18. januar 2012

Etter en latterlig omgang (og SOPA protest!)

I dag så var det veldig greit. Det var quiz og vi bomma på en del spørsmål. Det var hele 16 lag med som alle egentlig var gode. Vi hadde en grinebiter på laget som har slutta å røyke så han bar preg av det. Ikke får han blowjobs heller!

Kom til slutt på en femteplass tror jeg. Jeg var ganske evneveik og trylle bort noen poeng som resten av laget hadde fått hvis de ikke hadde hørt på meg.

Etter quizen så satt jeg igjen alein med ei fin dame bak meg som fant ut at dagens fangst var over 30 cm høyere enn meg. Neida, aldri grinete!

Begynte å bli litt full på dette tidspunktet og var sj(k)jeleglad for at jeg fikk et brød av Erik og Gry før jeg dassa hjem.

På Seb's (ja genitivs s) så skjedde noe som bare skjer i tegneserier som er dårlig skrevet.

Jeg: Heisann. Hvordan går det?
Dama (neger, deal with it): Just fine how are you? Do you want a beer?
Jeg: Well, I have been drinking but I am really on a white month!
Dama: What!!
Jeg: Uhh. Jeg mener jeg drikker ikke så mye, du skjønner jeg prøver å trappe ned.
Dama: You are on a WHITE month!!! Before christmas you was at my place and you had a great time...
Jeg: Ehh.. White month isn't hvit mpn....
Dama: Fuck you then
Jeg: Nei, vent la meg forkl...
Dama: I didn't think you where like that!
Jeg: Oh shit....
Dama velter øl over hele meg og jeg gir egentlig faan.

Fine pupper hadde hun, det skal hun ha. Litt snever i tenkeboksen kanskje, men jeg snakka ikke fort nok til å forklare.


Og ja. True story! Bare spør Dagny!

Helt til sist må jeg bare forklare hvorfor dere ser denne en dag for seint. I protest mot SOPA så gir jeg faan i bloggen i dag (18.01.12)

tirsdag 17. januar 2012

Har du sett paypal knotten hell?

Skulle ikke ut i dag i det hele tatt. Ble selvfølgelig til "en liten tur" så Nellie først, og egentlig det eneste.

Mange folk var fraværende i dag ettersom de var på konsert i går og Seb's er stengt. Mange morsomme å snakke med uansett. Men folk på nellie var rare.

Noen jeg liker fant bartenderen, noen jeg ikke liker fant meg. Noen jeg ikke bryr meg om fant både bartenderen og meg. For ikke å snakke om alle andre!

Jeg veit egentlig ikke hva jeg skal si i dag. Uansett så hadde jeg det fint og det tror jeg alle andre også hadde.

Jeg ser nå på dette jeg har her og de andre at jeg bruker 2 linjer og så mellomrom.

Hahah. Brøt det!



Bare så alle idioter som er inne på siden min veit om det; Donér knotten går til min paypal konto som igjen går uavkortet til øl!

Si ifra til vennene din at jeg er tørst!

søndag 15. januar 2012

Spelleman my ass!

I dag så satt jeg hjemm å hørte på spellemannsprisen. Jeg ga faaan etterhvert (mer om det senere)

Ble litt lei når tingene kom til samtidsmusikk. Ikke fordi at jeg hater det, men mer fordi at jeg ikke skjønner noen ting.

Kom på Nellie der jeg besøkte Platesnurrer og var jævla overrasket over hvor mye folk det var der. Tok en øl og gikk til Seb's

Der ble jeg igjen overraska over den fineste dama jeg noen sinne har sett! I kidd ju nått!

Hu var tydeligvis av østen opprinnelse (sorry jeg klarer ikke å dele ordene riktig) og kom inn i rød kåpe med ravnsvart hår. Etterhvert så tok hu av seg kåpa og ga alle et blikk inn i de fine store brystene sine! Sorry til duden som var med, men slik får du jaggu regne med!

Etter å ha spilt noen omganger i wordfeud mens jeg kasta stjålne blikk på denna, så gikk det som det måtte. Hu ble lei og gikk...

Tok en tur tilbake på Nellie der Platesnurrer var jævlig god på skivene sine. Desverre var det mange tullinger der jeg kunne ha spart meg for å se.

Omtrent på denne tiden sjekka jeg tlf min og la merke til at noe rart hadde skjedd på spellemannsprisen. Hele feeden min på twitter var opptatt av Plumbo, Kaisers, og ytringsfrihet!

Har enda ikke sett eller hørt nok, men min første greie som jeg vil dømme, ettersom jeg ikke kan nok, er at jeg skjønte såpass at noen sa noe nedverdigende mot noe. Noe ala moccamann eller noe slik.

Hvis det ikke er verre enn det, så skjønner jeg ikke oppstandelsen. Går ut ifra at tabloidene fyller meg ut i morgen. Jeg derimot mener (uten å ha hørt greia egentlig) at dette er å kaste stein bare for å få seg!