Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 29. januar 2011

Hei blåggen!

Du verden så mye har skjedd!
Hadde en trivelig kveld med favorittblondina (se jeg bruker konsekvent ikke bindemållausstrek) og den rare radiomannen. På Seb's i dag så var det vel i overkant rare folk. De som var noe å samle på har enten gått dit i alle år. (yeah ALLE år) eller kom og sa hei.

Vo feiret bursdagen til Hein som den skal feires. Stille og rolig. (Forresten Hein, jeg benyttet meg ikke av den ferneten) Roar og Jürg1 klarte seg bra. Det gjorde forsåvidt Runar også som for anledningen hadde kopiert spillelista til Platesnurrer.

På turen hjem igjen så var det nesten morsomerest. Blondie sa hei til en figur som gikk med kveldens varp som tilta. Han pissa på utstillingsvinduet mens han prøvde å forklare. Kveldens varp svarte med å bli dritsur og tok hevn gjennom å dra ned buksene å pisse på den mest opplyste plassen i Hamar. Priceless!

Gudskjelov så skulle vi ha tatt levende bilder, men det glemte vi ettersom vi hadde store nok problemer med å gå på glatta og le. Youtube hadde vært helt annerledes i dag.

Til kjæresteparet som gikk foran oss: Jeg veit hvem dere er, så dette er min gave til dere. Jeg nevner dere ikke ved navn! Til guttlarven (som for ordenskyld er 2 meter høyere enn meg): Får du deg noe i kveld så er du god! Kudos. Eventuellt så er (damen jeg også kjenner) hu dummere enn jeg trodde.


Takk san. Artig att de gamle gubba!

fredag 28. januar 2011

Skulle du ha z!

Ettersom jeg bare er full her så føler jeg at jeg må gi bort en link eller tre før jeg begynner å vase.

Begyn her www.zeitgeistmovie.com

Dere er nok flinke nok til å skjønne hva jheg mener.


Tilbake til fulle-rico:

Jeg er ikke akkurat imponert over alle. Kan dere ikke være så snille å si hva jeg skal skrive om?
Gang på gang får jeg mindre folk som følger meg. Og det kommer flere og flere fulleblogger! (veldig bra det da egentlig)
Jeg har fått nye knapper som jeg vil dere skal bruke, men de knappene er idiotiske. Legg gjerne igjen forslag til nye knotter. Jeg bruker per i dag de som følger med men jeg håper dere har noen som er litt bedre...

Som alltid så må jeg si at denne bloggen blir ikke bra nok uten at jeg er dritings. Jeg blir ikke dritings uten at jeg har råd til det. Adsense er fortsatt idioter.

Uansett så synes jeg det er jævla teit av det samlede "ta-vare-på-meg-norge" at alvdal saken har gått så langt.

onsdag 26. januar 2011

Dette har skjedd kolon:

Dagen begynt bra med verdens beste frokost hos Steven. Curry for tha yaaargh! Drittmagen kom ikke før lenge etterpå der jeg slapp en liten rakker alik at Lene ble paralysert. Nacht senere hos Steven der alle imponerte stort i wiiiiiiiii. Folk ble fulle og noen spydde litt på seg, men alt er lov.

Ble aldri helt dritings som jeg hadde håpet, men skylder nok altfor mye penger i morgen lell..
Yrjan eller Nico glemte igjen lighteren sin. Den har jeg.

Jeg har litt vondt i huggu nå kjenner jeg så det er best å finne bosoa.

Til en anna gang så håper jeg at det er fulle-rico som skriver for detta var kjedelig.com

tirsdag 25. januar 2011

Warning!

Tenkte bare at jeg skulle si ifra at det blir drikking i kveld. Så som en liten tjeneste til fulle-Rico så skal jeg la bloggen stå åpen slik at det bare er å skrive i veg. I morgen kan vi angre i sammen.
Og en ørliten melding til adsense: Hvis ikke jeg får reklame, så kan dere godt fjerne det humanitære pissbanneret under her også!

Også fant jeg jaggu en ny dings også. Nå kan dekk trykke på ting under her en stand. Arti ått onga! Også har jeg åpnet for at anonyme også kan få legge inn kommentarer. Selvfølgelig uten moderering. Let the hate flow!
(bare så det er sagt: er du anonym og slenger dritt, så ikke forvent så altfor mange svar fra meg tilbake. Er du innlogga derimot, så er jeg game)

mandag 24. januar 2011

Far din er mor di

javel. vi trodde at vi skulle ta noen som var her.
Det som skjedde var at vi tapte en liten idiot greie.
Skulle ønske at jeg kunne si noe som var allright!

Anyway, har du/dere sett noe som er allright?


Jeg gir faan. Nå er det bare deg og meg. Hvem faan er deg?


Hahah. Jeg slutter her. Din tur....