Om meg

Hamar, Hedmark, Norway
En full liten østlandsbrugle som lurer på litt av hvert etter at serveringen har stengt.

lørdag 15. september 2012

Gjesteblogger om Nagasaki, Barrack og Seb's og slik.

Yo peeps! Jeg er edru nå, men det er bare for å lime inn en tekst jeg har fått av en gjesteforeleser.
Han beærer bloggen min med innlegg i ny og ne og vi begynner i dag.


Det som er snickers og twist er at drinkene nede på Nagasaki Ost & Kjeks er ganske stilige. Erfart nok en gang sammen med innehaver av denne blogg. Setter man pris på bra drinker som består av mer enn to (2) ingredienser, burde man gå dit. Som sagt rimelig schmancy, og vi tror nå at de som jobber der tror vi er homo. Ikke at det er noe feil med det! Men vi har vært der to (2) ganger nå og bestilt drinker blant annet i cocktailglass med garnityr. Dette kan misforsåes ved gjentakelse. Og for de på Hamar som går ut i lagtrøyer til obskure sportskonstellasjoner betyr nok også dette et stort GAY inni seg. For de som vet hvordan man drikker har det ikke noe å si. (Fordommer funker begge veger)
 Du bør ha mer enn en hundrings i lomma også for å gå hit. Lite på menyen under den prisen. Men fint sted! Fin utsikt!

Barrack hadde russisk aften i kveld med innlagte løpsøvelser. Veldig interessant konsept. En jordær og lime caipirinha med vanilje og sitron-vodka som ble funnet opp sittende og på sparket trenger å flikkes litt på. Barstolene ble også lavere i løpet av kvelden!! Terningkast, for all del.

Seb’s Hotel hadde konsert-konsept. Det man rakk slutten av hørtes. En frekk gin og juice her ettersom hotellet kun fører Bombay. Et snevert utvalg de ikke burde utvide. Utsikten var til å ta og føle på, noe den faktisk klarte helt fint på egenhånd. Deretter Akevitt fordi sprit.

Nellies for så vidt vanlig, men etter sigende rastløst.

Så stengte Hamar.

Hadem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar